סכנה-ספויילר
מי סיים את SVC?

eyalgr

New member
סכנה-ספויילר../images/Emo58.gifמי סיים את SVC?

אם סיימתם אותו, תגידו לי- למה לעזאזל פליימור היו חייבים לשים את הסוף המעצבן והמדכא הזה? הם אפילו לא טרחו ליצור סוף שונה לכל אדם! אני בטוח שזה לא הסוף האמיתי, שזה סוף מזוייף כי השתמשתי בסרוויס (אבל רק מול שין אקומה!), קצת כמו שSNK עשו בגארואו- שמקבלים את הסוף רק אם מסיימים בציון AAA.

gilsasson

New member
ספוילר???? לפי מה שידוע לי אז

ספוילר זה הכנף ששמים בפגוש של האוטו.... מה הכוונה ספוילר סהגדרה שלך?

eyalgr

New member
ספויילר הכוונה-

למשל, אם אני מגלה לך את הסוף של הסרט בכתבה מסויימת, אומרים שזה ספויילר.

ShinAkuma

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

יש דרך לקבל סופים........אתה צריך לעבור ללא פסילה אחת את כולם.... וצריך שיהיה לך כמה שיותר סיומות עם סופרים....וכמובן להרוג את המלכים בעזרת סיומת סופר..רק ככה אתה עולה לגן עדן ונלחם באתינה...וככה גם אתה נלחם נגד "האדום"..... ואז גם תקבל את הסיומת האישיות היפות...

XplowBoy

New member
סיומת סופר? מישהו יודע איך עושים

כזאת עם מגה מן זירו?

yoo

New member
זה בלתי אפשרי...

לנצח את כולם בלי פסילה! יש את ההו מSnk שכל מה שהוא עושה זה לצרוח: "קוקו-דסקה" ולזרוק עלייך איזה גל סייקיק כזה... טוב יש דרך מלוכלכת...אפשר לעשות save state ולנסות כל פעם כאילו זו הפעם הראשונה.

ShinAkuma

New member
קודם כול תרגעו.....

זאת הדרך היחידה.....ואני כבר עשיתי את זה ....והצלחתי...אז אל תגידו לי שזה בלתי אפשרי...וזה שצועק קוקו דסקו הוא דיי קליל..!

eyalgr

New member
אתם מתכוונים לבלונדיני הסנוב?

הוא הכי קל! כל מה שצריך לעשות זה לתת לו לעמוד בקצה הרחוק של המסך.הוא מנסה לעשות קוקו דסקה ולא מצליח כי המערבולת לא מגיעה מספיק רחוק. אחר-כך מתקדמים ובולמים את המערבולות הבאות עד שמגיעים אליו ואז מתחילים למעוך כפתורים. באמת שהוא חסר אונים בטווח קרוב. הי, שין, גם אני הצלחתי לעבור את גארואו בAAA... בגרסת הקונסולה... ברמה קלה... כהשתמשתי בגרנט עד שהגעתי לקיין ואז הפסדתי בכוונה והחלפתי שחקן

eyalgr

New member
../images/Emo3.gif

טוב שהם לא עשו את ויולנט איורי יותר מידי אובר פאוארד.

eyalgr

New member
איזה דרימקאסט?

דיברתי על הקונסולה של הניאו-גיאו! ובטח אפשר לשנות את רמת הקושי גם בדרימקאסט. עכשיו תגידו לי- למה, לעזאזל, מוציאים משחקים ל... לא חשוב, אני אפתח על זה דיון.

למעלה