סכנה

טלכספי

New member
סכנה../images/Emo18.gif

אתר בניית ביה"ס החדש עומד כל יום אחה"צ ובשבתות פרוץ לכל אחד וללא השגחה. לא פעם ראיתי ילדים משחקים בפנים ומטפסים על הקירות הנבנים (יש המון ברזלי בניין בולטים ומיני מרעין אחרים). אנא דאגו לסגירת האתר או לחילופין להשגחה במקום לפני שיקרה אסון. שלא נדע ותודה מראש.

ronpel

New member
הפיקוח

הוציא מכתב בנושא לקבלן לטיפול בנושא באופן דחוף נמשיך ללחוץ - אך יש להזהיר גם את הילדים לגבי הסכנות רונן

טלכספי

New member
אולי אפשר...

אני שמחה שהעניין בטיפול אבל דברים כאלה מטיבעם שיקחו זמן, ואולי עד שיטופלו אפשר להשתמש בשרותי רכב הבטחון לצורך הזהרת הילדים (נכון שזה לא בהגדרת תפקידי השמירה, אולם...). כמו כן אפשר להכין שלטי אזהרה שיוצבו בנתיים על הגדר הסובבת.

אתר הבניה

אכן אפשר ונעשה השימוש בסיירי הישוב על מנת להוציא ילדים מאתר הבניה.גם אני אישית הזהרתי מספר פעמים את הילדים.צריך לזכור שרכב הביטחון לא נמצא כל הזמן ליד האתר.אין ולא יהיה תחליף לטיפול ההורים כל אחד בילדו.

אין מדובר בהתנדבות אלא בחוק!

הקבלן לא עושה טובה למישהו כשהוא מציית לחוק. לכן: א. הוא קיבל מכתב מהפיקוח כאמור לעיל. ב. בישיבת המעקב הקבועה המתקיימת כל יום חמישי העליתי היום שוב את הנושא והובטח שהשערים ינעלו. במידה ולא יעזור נחייב את הקבלן בהצבת שומר. בלי קשר, חשוב שהילדים יוזהרו על ידי ההורים. ביקשתי גם מליאת לארגן בשלב מסויים סיור מודרך באתר להורים וילדיהם. אני מקוה שנוכל להוציא זאת לפועל וכך גם לקרב את כולם לפרוייקט וגם להפחית קצת את יצר הסקרנות שלא בא על סיפוקו.

למעלה