סכנת נפשות האופנועים באזור צור הדסה

Ronen Miley

New member
סכנת נפשות האופנועים באזור צור הדסה

היום בבוקר טיפסתי את צור הדסה , בעליה חלפו על פני בטיסה שלושה אופנוענים שמעתי אותם מרחוק ונצמדתי חזק לשוליים , כמה מאות מטרים אחרי שחלפו אותי אחד מהם איבד שליטה ביציאה מהסיבוב והשתפד על הברזל התחתון של מעקה הבטיחות , עשינו לו 4 אנשים החייאה אבל מה אפשר לעשות כשמישהו שובר מפרקת , הפרמדיקים ניסו להחיות וקבעו את מותו בסופו של דבר , השאירו אותו בכביש מכוסה בבד לבן , וכך הלכו חים של בחור צעיר בן 27 מראשון לציון כל כך חבל !!! יהיה זכרו ברוך דבר ראשון , אבל מדוע אנחנו רוכבי האופניים צריכים ככה לסכן את חיינו בגלל התפרעות של אופנועים וכלי רכב , אישית לא אתקרב לצור הדסה יותר , נס הרים וצובה בטיחותי יותר בתנאי שהאופנוענים ירחמו עלינו... שוקל בכלל אם לחזור לכביש אני עדיין בשוק מהמקרה , תמיד פחדתי להתקל במוות בריכות אבל ידעתי שזה עניין של זמן. שבוע טוב לכולם וסליחה על הבשורות הרעות פשוט חייב ליידע ולהזהיר מהאופנוענים באזורי ירושלים

Ronen Miley

New member
תודה על הפרטים

היה חשוב לי לראות מי זה לצערי את ההלוויה פספסתי רציתי לתת כבוד אחרון . כולנו אותו חרא לפי מה שראיתי הוא באמת אהב אופנועים וסיים את חיו לפחות עם חיוך
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=8&MessageId=176779773
&nbsp
דבר אחד שמפריע לי שהוא סיכן אותי או כל מישהו אחר שהיה עולה שם , וכמו שכתבתי שם בפורום אם הייתי קם בבוקר שלוש דקות מאוחר יותר הייתי מצטרף לסטטיסטיקה.
&nbsp
נקווה לטוב לא יודע מה להגיד ... האהבה שלי היא המנוע ברגלים לפחות זה פחות מסוכן מאלף ומשהו סמ"ק אבל אין לדעת מה זומם היקום ...

Ronen Miley

New member
אני עדיין גמור

שוקל לרדת מהכביש לתמיד , מרגיש שהפסדתי כי זכותנו בתור רוכבים להנות גם , אבל חטפתי טראומה רצינית ...
&nbsp
כמו שאומרים עדיף להיות חכם מלהיות צודק

ItsikH

Member
אל חשש. נכון שעדיף להשתדל להגיע לשם בשעות שאין
בעלי רכב שאולי קצת חורגים מהראוי, אבל בסה"כ הסכנה לנו כרוכבים אינה גדולה כפי שנדמה, החוויה האישית מעצימה מאוד את החרדה.

YotamKa

New member
האופנוען ז"ל גמר על שני שיפודים של מעקה בטיחות

בדיוק (על הסנטימטר) במקום בו מצויה אנדרטה שפורקה מכתובתה לאופנוען אחר מלפני שנים ספורות. הוא מת במקום.
כנראה זהו סיבוב מועד לאופנוענים, כי סתם כך ממראה עיניים הוא לא כל כך חד.

הסיכון שלך לא עלה או ירד בעקבות התאונה שהיית עד לה.

Ronen Miley

New member
תודה על העידוד

לדעתי נס הרים הרבה יותר בטיחותי , צובה גם אבל לא לרדת למטה לחלק האחורי שמטפסים לבר בהר כי גם שם מתפרעים , או שעוד כמה רכיבות זה יעבור לי .
היה איתי באירוע חבר הרבה יותר חזק מנטלית ממני הוא ישר אמר אחרי שהוא מעדיף לרכב מלגמור את החיים בבית אבות כשלא עשה מה שהוא אוהב ... אני איתו עם חששות לא אשקר .
רק בריאות לכולם ותנחומי למשפחת הרוכב יהיה זכרו ברוך

yshor

New member
ומה עם מירוצי המכוניות בלופ בית ג'וברין?

אנחנו מדינה ללא משטרה כך שאין סיבה לצפות שזה יפסיק.

ariasdo

New member
תן צ'אנס לשר החדש -יש הרבה משימות להתמודד - יהי זיכרו ברוך

YotamKa

New member
מעקות ה'בטיחות' בכביש 375 מיותרים. מרשה לעצמי

לצטט את עצמי בכתבה שעסקה בחריצים בכביש, אבל התייחסה גם למעקות הללו: "אבל את רוכב הדו-גלגלי הם ישפדו כמו מרשמלו אם חלילה יושלך את מלתעותיהן"
http://bikepanel.com/p/23172

ישנה תופעה של מעקות מיותרים. ד"ר דן לינק מומחה לתחבורה נותן על זה הרצאות לפי בקשה.

ariasdo

New member
ב"ס לשוטרים חדש של משטרת ישראל נימצא קרוב לאזור בית שמש

במסגרת קורס שקשור לבטיחות .
אפשר להעביר להם החומר כולל את כל הבעיות באזור הנוגעות לבטיחות .

השאלה אך מעברים את המסר שלא יפול בין הכיסאות .

אריה סדובניק

geva

New member
לי יש צלקת מאוד גדולה בגלל מעקה כזה

אני הצלחתי להיחתך בצורה די חמורה מהמעקה הזה.
ודווקא לא מהתחתית של העמוד...

נטע88

New member
השר החדש??? זו קדנציה שלישית שלו! ו...כלום!

ariasdo

New member
ב 10 שנים האחרונות היו בתפקיד שרים שהגיעו מהתחום הביטחוני .

והתחום האזרחי לא היה ההתמחות שלהם .

השר הנוכחי היה בתפקידים אזרחיים ויש סיכוי שהגישות וסדר העדיפות במשטרה יהיה קצת שונה .

לפחות אני רוצה להאמין שיהיה שינוי בתחומים ובבעיות שאזרחים נתקלים ביום יום .

אריה סדובניק

YotamKa

New member
אתם לא מדברים על אותו משרד. סדובניק דיבר על המשטרה

כאשר השר ארדן חדש בתפקיד שר המשטרה. לפניו היה אהרונוביץ 2 קדנציות - 6 שנים. למשטרה אין קשר למעקות הבטיחות המיותרים.
אתה מדבר על משרד התחבורה שם מכהן ישראל כץ מאז 2009.

כ"ץ שר מקצועי בכל הקשור לסלילת כבישים ומסילות רכבת. באופניים הוא לא מקצועי בכלל.

ariasdo

New member
אני התייחסתי למשטרה תשובה לYshor לגבי השתוללות נהגים בכבישים

נטע88

New member
אכן יותם,הבנת אותי

השר כ"ץ לא רק לא מקצועי בענין אופניים,זה גם לא מענין אותו בכלל...

ariasdo

New member
בפורמט החכם בתפוז - ניתן לעקוב בנגיעה לגבי סדר התגובות ...

כדי למנוע אי הבנות .
שמקרבים את החץ ( בעכבר במחשב או בטאבלט / סמרטפון ) לכיוון סימון תחילת התגובה
המערכת בתמוז מסמנת קו שמראה לאן התגובה מתיחסת .

לגבי שר התחבורה כץ ניסתי להגיע אליו דרך קשרים של יועצי תנועה .
ההתרשמות שלי מה שמעניין את כץ זה לסלול עוד ועוד כבישים ,לבנות מחלפים , תשתיות וכו' .
את זה רואים בעניים וזוכרים , הדברים האחרים הנוגעים לבטיחות של האזרח נמצאים מאחור בסדר העדיפויות .

אריה סדובניק

yshor

New member
זה לא קשור לאופנים אלא לשמירת החוק. מי שמשתולל עם רכב בבית

ג'וברין הוא עבריין. אם לא תעצור אותו בכביש תמצא אותו בהמשך באירוע אלים אחר.
אבל שוב, אין מה לצפות לשיפור במצב סדרי העדיפויות הנוכחי.
סדובניק, אם האופטימיות הקוסמית שלך הייתה למכירה הייתי קונה

למעלה