סכנת קרינה במזרח העיר

amickyaa

New member
סכנת קרינה במזרח העיר ../images/Emo129.gif

" סכנה !!! קרינה בבית " לדיירים שלום ! בהחלטת ועדת הרישוי המקומית מתאריך 14.11.2004 אושר לחברת החשמל להעתיק קו מתח עליון K4161 מהצד המזרחי למרכז כביש יגאל אלון ומיכאל לוין . משמעות ההחלטה היא כי יוקמו מול ביתנו עמודים בגובה 40 מטר ,החוטים בגובה של 30 מטר וקו החשמל יהיה קרוב רק במטרים ספורים מבתינו. עלינו לדאוג מאוד כי בריאותנו בסכנה, ערך דירותינו ירד לטמיון ואיכות החיים שלנו תפגע קשות בשל רעשים מהשנאים ומהולכת החשמל. כל התושבים באזור נקראים להתלכד ולעשות ככל שביכולתנו על מנת לבטל את רוע הגזירה !!! עלינו לפעול בכמה מישורים: 1) במישור המשפטי + פנייה לעמותות למען איכות הסביבה. 2) במישור הציבורי. וועדי בתים ודיירים אשר מעונינים לקחת חלק במאבק מוזמנים להתקשר אל: • יוסי רצון 0505379416 (ועד בית,יגאל אלון 22) • אשר לוין 0507922114 (ועד בית,יגאל אלון 22) • מיקי אלון 0547606388 (יו"ר ועד הפעולה מישור הנוף) דוא"ל:[email protected] כל החומר וההחלטות יוכנס לאתר האינטרנט המקומי: מקומון.נט לעיון התושבים. בכתובת: www.mekomon.net לדיונים ושאלות בנושא אתם מוזמנים לפורום "ראשון לציון" באתר YNET (של ידיעות אחרונות- תחת קטגוריית "קהילות" )שיהיה מעודכן בנושא באופן שוטף. בברכה ולהצלחת המאבק תודה על הקריאה-מיקי

amickyaa

New member
רויטל אני מקווה......

שאת מאשרת את פירסום המכתב ! תודה !

amickyaa

New member
אני ממתין לטלפונים !!!!!!!

רק להשכלה כללית כל מי שנמצא בטווח של 300 מטר בסכנה !!!!

חןשסק

New member
מה זה יעזור שהתלוננת?

אנשים באים לשבת בפאב ולהנות, וחלק מההנאה שלהם זה העישון.... גם אני לא אוהבת את הריח הזה שנדבק לבגדים ולשיער, אבל אתה חא יכול להגיד לאנשים- במיוחד לא בפאב- לא לעשן..

cobainos

New member
והשאלה הנשאלת היא

מה בן אדם מגיל גיל X עושה בקאצה
,סתם,שיהיה בכיף!ולצערי הריח הזה הוא חלק אינטגרלי מרוב הפאבים בארץ ובקאצה זה הכי חזק,אבל אני עדיין מאד אוהב את המקום

amickyaa

New member
20.6 כולם יוצאים לרחוב יגאל אלון

עדיין לא ידוע השעה אבל בתאריך זה אמור להתקיים סיור של עיריית ראשון לציוןוחברת חשמל על מנת לאשר את התוכנית........פרטים בהמשך...... כולם יוצאים לרחובות להפגין !!!!!! 300 מטר מהקו הסיכון גדל למחלות קשות........... כל תושבי מישור הנוף נווה הדרים וחלק משיכון המזרח בסכנה !!!!!!!!

מיקי כל ההפגנות האלו זה סתם בולשיט

הם לא שואלים אותנו הם עושים מה שבראש שלהם

למעלה