סכרת ילדים

סכרת ילדים

שלום רב אני עוד לא רופא סיני (מתחיל ללמוד בנובמבר הקרוב (אוו יהה!!) סגור סגריים) אבל בעקבות זה שעשיתי קורס עיסוי כבר באים אלי ושואלים אותי שאלות שקשורות ברפואה משלימה ואני תמיד מכוון את זה לתחום הסיני. הגיע אלי בחור מפתח תקווה שמתעניין בטיפול משלים סיני לבעיה של סכרת ילדים אצל מישהי במשפחתו. האם יש לזה יעילות מוכחת?, והאם יש לכם שם של מטפל בפתח תקווה או הסביבה המאד קרובה שאני יכול להעביר אליו? תודה רבה ויום מצויין שיהיה

Assaf Feldman

New member
סכרת נעורים

שלום משחרר, הטיפול בסכרת נעורים נועד לתמיכה ולשיפור ערכי הסוכר והוא אכן יעיל ועוזר, במיוחד כשמשלבים בטיפול צמחי מרפא. חשוב לדעת כי הטיפול לא יכול להעלים את הסכרת אלא רק לעזור לאדם להגיע לאיזון טוב יותר של הסכרת ולמנוע סיבוכים עתידיים. בהצלחה בלימודים!

RanLoel

New member
סכרת ורפואה סינית

שלום משחרר האדם, הרפואה הסינית עשויה לעזור ולייצב את רמת הסוכר של חולי הסכרת. כמובן שנדרשת מעורבות מלאה מצד החולה הכוללת הקפדה על תזונה נכונה, פעילות גופנית סדירה ועוד. כדאי מאוד לקרוא את ספרו של אורון אופק המכסה את הנושא בבהירות ומתאים למטפלים ולמטופלים כאחד. המלצות על מטפלים יש לשלוח במסרים הפרטיים בלבד בהצלחה בלימודיך החדשים, רן

ינוקא1

New member
לפעמים אפשר לרפא ולפעמים לא.

ברפואה כמו באהבה אין תמיד ואין אף פעם. זה תלוי במטפל ותלוי במטופל ותלוי בריבונו של עולם. יש כאן מאמר לדוגמה על ריפוי סכרת נעורים באמצעות דיקור +טתא הילינג.

ינוקא1

New member
כאן :

http://www.sinit.co.il/2010/07/14/%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A8%D7%AA-%D7%A0%D7%A2%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D/

למעלה