סכרת לא מאוזנת

שנונית69

New member
סכרת לא מאוזנת

אני בת 45 אני במשקל תקין 71 ק"ג בגובה 1.75 עושה ספורט 3 פעמים בשבוע לפחות
לפני כשנתיים עברתי ניתוח מעקף קיבה והייתי בטוחה שהסכרת תעלם לי. {הייתי מזריקה אינסולין פעמיים ביום} בהתחלה כך היה הייתי A1C 7.9
כיום אני לוקחת 2 כדורי גלוקומין ביום ואיני מאוזנת A1C בשלושה חודשים אחרונים 9.4 גבוה מדיי.
לא יודעת מה לעשות מאוד מאוכזבת מעצמי. בלי מצב רוח. יש לי חוסר תחושה בכף רגל שמאל ואני מרגישה שזה הולך ומתגבר לכיוו הדרך.
מאוד לחוצה מה שלא תורם לאיזון הסכרת.
אייך מגישים תביעה לנחות מביטוח לאומי ?

שנונית69

New member
סכרת לא מאוזנת

אוכלת... לא הרבה ,כיוון שיש הגבלה לקיבה .

יש אפשרות להעלות תפריט לדוגמא
.

שאלת: "אייך מגישים תביעה לנחות מביטוח לאומי?"

לא חושב שזאת הבעיה שצריכה להעסיק אותך.

את צריכה לעסוק כל היום איך להיות מאוזנת? האם את במעקב קבוע של
אנדוקרינולוג , מומחה סוכרת? לפני הניתוח לא היית מאוזנת כמו שצריך,
הורדת את האינסולין, והיום את לא מאוזנת באופן שערורייתי.. כדאי להתאזן
מה שיותר מהר, כנראה שאת חייבת לחזור לאינסולין.

FashionKitty

New member
ומוסיפה

שתביעת נכות על "כולה" קיומה של סוכרת, היא ממש לא דבר של מה בכך. את צריכה להוכיח אובדן כושר עבודה ממשי ובתור מי שסובלת מסוכרת נעורים, ניורפתיה סוכרתית, בלטי דיסק, תעלה ראפלית, פיברומיאלגיה, תשישות כרונית, מעי רגיז ועוד סימפטומים ששלא ניתן לקשר אותם (הקאות, סחרחחורות ובחילות) - זה ממש לא דבר של מה בכך. (ולא, אני לא מקבלת קצבת נכות. ביטוח לאומי טוענים שלא איבדתי את כושר העבודה שלי. וזו בדיוק הטענה שלי).

תומרונתם

New member
מנהל
ביטוח לאומי לא יעזור לך...

מקסימום (במידה ותאושר התביעה) יתן לך קצת כסף. זה לא מה שיאזן לך את הסכרת (אולי יעזור קצת לחשבון הבנק...).
את בעצם יודעת מה את צריכה לעשות, עובדה שבעבר הצלחת לשמור על איזון פחות או יותר סביר. הכל בידיים שלך... תזונה מאוזנת וטובה, שימוש נכון בתרופות או אינסולין, ואת הפעילות הגופנית את כבר עושה
.
מציעה לך בחום לגשת לאנדוקרינולוג ולהסתכל שוב על מינוני התרופות שלך ולשקול חזרה לאינסולין במידת הצורך, ויחד עם זה להתייעץ עם תזונאי/ת לגבי חזרה לתפריט שפוי שמתאים לך ולסכרת שלך.
נשמח גם להמליץ כאן ולתמוך

למעלה