סלבז מאלחים לשנה החדשה בינהם גם לירון
N NeTa MuFlEtA New member 3/10/05 #3 וואט דההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ניראלי הם התכוונו ללירון לב הבת הזאת ולא אליו. "שתהיה לי הופעה כיפית" אוייי וגם "מה את מאחלת" לא נשמע טוב בכלל. :S
וואט דההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ניראלי הם התכוונו ללירון לב הבת הזאת ולא אליו. "שתהיה לי הופעה כיפית" אוייי וגם "מה את מאחלת" לא נשמע טוב בכלל. :S
T the only DaRdAr New member 3/10/05 #4 אני חושבת שהם התבלבלו... לפי מה שהוא אמר שהייתה לו חשיפה ומשברים בזוגיות זה לירון, לא לירון לב הבת...גם אני לא הבנתי מ"שתהיה לי הופעה כיפית"...אולי הוא התכוון לשיר נולד או לכל הופעה שלו
אני חושבת שהם התבלבלו... לפי מה שהוא אמר שהייתה לו חשיפה ומשברים בזוגיות זה לירון, לא לירון לב הבת...גם אני לא הבנתי מ"שתהיה לי הופעה כיפית"...אולי הוא התכוון לשיר נולד או לכל הופעה שלו
ר רוןרוןרון New member 3/10/05 #6 ../images/Emo6.gifנראה לי באמת קצת התבלבלו לא ברור אבל יש מצב שזה הוא ופשוט כתבו מאחלת במקום מאחל. רבה הדר על כל הכתבות שאת מביאה
../images/Emo6.gifנראה לי באמת קצת התבלבלו לא ברור אבל יש מצב שזה הוא ופשוט כתבו מאחלת במקום מאחל. רבה הדר על כל הכתבות שאת מביאה
B BlaBluShit New member 3/10/05 #7 איזה חמוטטט למה כתבו לו מה את מאחלת?=\ ואממ אז זה נכון שהוא נפרד מסיוןן?