סלבס, היזהרו מדיסקונטיזציה

דקל נור*

Well-known member
אחרי שדיסקונט שחקו את רותם סלע כפקאצה בפרסומות מעצבנות במיוחד, אנו נאלצים עכשיו לשמוע מספר פעמים ביום את השיר הנדבק של להקת הפרסומות, ג'יין בורדו.
כשבעלי מתחיל לשמוע את הצליל הראשון, הוא מזנק לכבות את הרדיו. היום תפסתי את עצמי מזמזמת עם הפרסומת וחשתי הקלה שאין אתי אפאחד בבית לתפוס אותי בבזיוני.
למה לתאגיד אין הגבלה על מספר הפעמים שניתן לשדר פרסומת אחת בשעה? לא פלא שאנשים בורחים לספוטיפיי.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אחרי שדיסקונט שחקו את רותם סלע כפקאצה בפרסומות מעצבנות במיוחד, אנו נאלצים עכשיו לשמוע מספר פעמים ביום את השיר הנדבק של להקת הפרסומות, ג'יין בורדו.
כשבעלי מתחיל לשמוע את הצליל הראשון, הוא מזנק לכבות את הרדיו. היום תפסתי את עצמי מזמזמת עם הפרסומת וחשתי הקלה שאין אתי אפאחד בבית לתפוס אותי בבזיוני.
למה לתאגיד אין הגבלה על מספר הפעמים שניתן לשדר פרסומת אחת בשעה? לא פלא שאנשים בורחים לספוטיפיי.
כאן היתרון של מי שצורך את המדיה שלו במשיכה ולא בדחיפה.

סופהו 1

Well-known member
מדוע שהתאגיד יגביל? הרי הוא מרוויח מכל פרסומת וככל שתרבינה, כן תגדל ההכנסה.
יש כנראה עוד מספיק מאזינים שימשיכו להאזין לרדיו וכל זמן שיהיו מאזינים, תהיינה פרסומות.
לא משנה כמה הן מטומטמות, חסרות טעם או מעצבנות.

דקל נור*

Well-known member
מדוע שהתאגיד יגביל?
כי הוא ציבורי. לטובת הציבור קודם כל. הוא מקבל מספיק תקציב ממשלתי.
עד לא מזמן בפרסומות שלפני החדשות, הייתי מעבירה ל-88 כי שם אין פרסומות בדקות הללו, כי אין חדשות. לאחרונה הם ישרו קו עם שאר הרשתות וכבר אין לאן לברוח בחמישה ל...
שומעת באוטו ספוטיפיי אבל גם אקטואליה.

סופהו 1

Well-known member
כי הוא ציבורי. לטובת הציבור קודם כל. הוא מקבל מספיק תקציב ממשלתי.
עד לא מזמן בפרסומות שלפני החדשות, הייתי מעבירה ל-88 כי שם אין פרסומות בדקות הללו, כי אין חדשות. לאחרונה הם ישרו קו עם שאר הרשתות וכבר אין לאן לברוח בחמישה ל...
שומעת באוטו ספוטיפיי אבל גם אקטואליה.
בבקשה:
"כאן הוא תאגיד שידור ציבורי ונמצא תחת מגבלות הרגולציה. בהתאם לכך, ברדיו משודרות פרסומות, בטלוויזיה - חסויות ותשדירים בלבד, ובדיגיטל - לא משודרים פרסומות, חסויות או תשדירים כלל."
[URL unfurl="true"]https://www.kan.org.il/lists/item.aspx/?itemid=49[/URL]

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member
כנראה את לא מקשיבה להודעות בנו 20 השניות של ארגון המורים, שהם הבית האמיתי שלנו, בכל מקבץ פרסומות לפחות 4 פעמים.
בהיותי חבר הסתדרות, מוכה קשות ע"י הארגון לפני כ40 שנים, אני שמח, שאינני חלק מהטירניה שאליה מושך ביבי ושמה: ארגון המורים.

צליליתה1

Well-known member
אפילו קמצנית כמוני נשברה והתחלתי לשלם לספוטיפיי
אבל אני מעדיפה רדיו.
אין על ספוטיפיי לשמוע אלבום, או שיר מסוים, או אפילו, לפעמים, מחרוזת בנושא

אבל הרדיו, כשיש עורך טוב, מציע חוויה אחרת לגמרי
מיקס של קצת מזה וקצת מזה, ופה ושם הפתעה: משהו שמזמן לא שמעתי או, עוד יותר טוב, משהו נפלא שאף פעם לא שמעתי

איך פספסתי את הגיין בורדו? אין לי מושג, בטוח לא עניין של מזל, כי כזה אין לי
לפני כמה שנים בנק מזרחי עשו איזה קטע על bella ciao שחרפן אותי עד עמקי נשמתי, עד כדי שכתבתי להם שלעניות דעתי המקום בו הם שמו שיר כזה ממש לא לעניין והם ענו לי בזריזות ובנימוס שהם לגמרי צודקים (זהו, עבר נגמר, והיום אם אני שומעת את השיר אני לגמרי בשיר ולא בבנק).

נערך לאחרונה ב:

קלייטון.ש

Well-known member
כשמדברים על שירים בפרסומות ובמיוחד על בנקים אני נזכר בשיר מעולה של הקרפנטרס, של קארן קרפנטר המסכנה, שהתחיל כפרסומת לבנק, והאח המעצבן שלה שמע אותו והחליט לעשות ממנו שיר שלהם.

סופהו 1

Well-known member
כשמדברים על שירים בפרסומות ובמיוחד על בנקים ...
לפני כמה שנים, כנראה כשהחלה להישמע הפרסומת ששרו 'ג'ין בורדו', מישהו כתב על כך שאם יחליפו את שם המותג המפורסם במילה אחרת, יהיה שיר מעולה.
לא מכירה/זוכרת את הפרסומת ואין לי מושג האם גם הם הצליחו כמו הקרפנטר, או לא.

למעלה