סלבריטיייי דת'-מאץ'!!!!!! כמו ב-MTV

fay valentine

New member
סלבריטיייי דת'-מאץ'!!!!!! כמו ב-MTV

טוב, ראיתי שהפורום די מת בזמן האחרון. אין כמעט שירשורים מעניינים, אז לקחתי לי יוזמה. (~הסקילה תתחיל בעוד מספר דקות~) סלבריטי דת' מאץ'!!
את אילו שתי דמויות בליץ' הייתם רוצים לראות נלחמים? מי מהם ינצח ואיך?
את אילו שתי דמויות, דמות מבליץ' ודמות מסדרה אחרת, הייתם רוצים לראות נלחמים? מי מהם ינצח ואיך?
מה לדעתכם היה הקרב הכי טוב בבליץ' עד עכשיו?
אם הייתם שיניגאמי, והיה לכם באנקאי, מה הוא היה?
עם מי מדמויות בליץ' הייתם רוצים להילחם ? LET'S GET IT ON!!

fay valentine

New member
אףאחד לא עונה לשרשור. פסדר. לא נפגעתי.

אני רק אשב לי כאן. לבד. בחושך. ונורא קר לי בגלל המזגן. כי הוא תקוע על טמפרטורה נמוכה מדי. אז אני ארעד לי פה. לבד. בשקט. ולכם לא יהיה אכפת. בסדר.

ShimiChan

New member
I'll answer.

הייתי רוצה לראות את איצ'יגו והיטסוגאיה נלחמים האמת... הייתי רוצה שהיטסוגאיה ינצח אבל סעמו, זה בליץ' אז איצ'יגו ינצח |: ואיצ'יגו כנראה ינצח עם התקף אנגסט לא נורמלי >_>'' אר, הייתי רוצה לראות את היטסוגאיה ויוגיהו נלחמים... היטסוגאיה עף מעל יוגיהו עם בנקאי ואז פשוט מקפיא ליוגיהו את הצורה :} איצ'י VS ביאקויה. הבנקאי שלי בטוח יהיה מבוסס קרח...לא יודע, כנראה חרב קרח ענקית איצ'יגו סטייל... לא יודע ^^'

fay valentine

New member
הא!! סוף סוף תגובה!! יש חיים!!

תודה שענית. לנצח אזכור אותך כאדם טוב.... (עד שהזיכרון שלי ידפק לחלוטין)
קבל חיבוק ממני חינם!

Ikari Shinji

New member
וואי, לא נכנסתי לפה שנים...

את אילו שתי דמויות בליץ' הייתם רוצים לראות נלחמים? מי מהם ינצח ואיך? אוריו אישידה במצבו השולט שהיה נגד מאיורי נגד אבא שלו. את אילו שתי דמויות, דמות מבליץ' ודמות מסדרה אחרת, הייתם רוצים לראות נלחמים? מי מהם ינצח ואיך? קנפאצ'י VS ברולי, הסופר סאיין האגדי. קנפאצ'י, כי הוא מגניב וכי הוא יותר משוגע מברולי, וכי יש לו חרב ולברולי אין
מה לדעתכם היה הקרב הכי טוב בבליץ' עד עכשיו? מאיורי VS אישידה, איצ'יגו VS קנפצ'י אם הייתם שיניגאמי, והיה לכם באנקאי, מה הוא היה? משהו בסגנון של הלפיד האנושי, מארבעת המופלאים "^_^. זה, ולמי שמבין, הייתה לי חרב דת' נוט XD עם מי מדמויות בליץ' הייתם רוצים להילחם? גין מעצבן אותי, אבל גם הייתי נלחם באוראהארה, רק כדי לראות עד כמה הוא חזק. הוא דמות שנחשבת בין החזקות בלי שיראו בכלל שהוא נלחם, זה לא בסדר שדמות נחשבת חזקה רק בגלל שאולי היא עשתה משהו שלא ראו בעבר.

c881

New member
דמויות מעורבבות

קנצן נגד סייברט'וף - 2 פסיכים שחיים למען לחימה, המנצח יקבל את הזכות להלחם ב-וולברין. לא חושב שהקרב ייגמר מתי שהוא, קנצן לא יכול למות, סייברטוף מתחדש כל הזמן. אולי קנצן בגלל טווח. או שאולי לסייבר אין מספיק כח רצון לחדור את הריאטסו של קנצן. אבל כשיעלה נגד וולברין, אין דבר שיעמוד מול הרצון של וולברין, ואם ייפגע מספיק ייכנס להתקף. אם מי הייתי רוצה להלחם? סגנית קפטן מחלקה 10 (ברח לי השם) או אוריאמה.

למעלה