סלוטון. מאז שאני בַּגּוּש, לא נכנסתי למחשב. עכשיו נאלצתי

מימי1000

New member
סלוטון. מאז שאני בַּגּוּש, לא נכנסתי למחשב. עכשיו נאלצתי

להרשם מחדש, בגלל בעיות טכניות. זאת מיכל - מיכי 10, בשינוי אדרת, לפי האילוצים החדשים.
גם בפלאפון היו בעיות שלי אישיות, כך שלא יכולתי לכתוב מיילים ולא בפורום.
לפחות דרך המחשב של בִּתִּי, אוכל לפעמים לכתוב.

מקווה שאצלכם במועדון מסתדרים יפה.

מימי1000

New member
כשאוכל, אסביר לך מה הבעיות כרגע,

אשר מונעות ממני כמעט כל קשר עם העולם החיצון. זה נשמע הזוי, אבל כרגע זה מה יש. לפחות מיום ראשון, אעשה גיחה למרכז, לקראת התוכנית עם אתי במועדון, שהבטחתי לבוא ולארח אותה. זה 90 ק"מ בכל כיוון, אבל מה לא עושה ----- מועדון טובה...

שא12

New member
אפשר לשחזר סיסמא דרך צוות התמיכה וכתובת האימייל שלך

מימי1000

New member
רק זה עוד חסר לי,

להיעזר בצוות התמיכה שלהם.

גם כך היו מספיק בעיות טכניות להגיע אל מה שהגעתי, מה גם שאין לי כבר כמה שנים הכתובת שבהּ נרשמתי לאתר. אז אפילו כשהודעתי ששכחתי את הסיסמה, לא יכולתי לקבל אותה אל אותה כתובת.

בינתיים, בטלפון הנייד, אני כן יכולה להשתמש בשם המשתמש הרגיל שלי, אבל צריך סבלנות של ברזל כדי להשתמש באתר דרך הנייד. וכאן לא תמיד יש לי חיבור אינטרנט דרך הנייד.

שא12

New member
המייל בפרופיל שלך בנייד מעודכן לחדש?

אם לא כנסי לפורום בנייד ותעדכני בפרופיל לכתובת המייל החדשה.
אחרי זה תוכלי לשחזר כאשר תהיי על המחשב את הסיסמא.
כי הסיסמה תשלח למייל המעודכן מהנייד.
איך אמרת לי פעם הוותק בפורום גם חשוב.

מימי1000

New member
תודה, שאול, הכל בסדר.

כל עוד אני בגוש, יש לי בפלאפון הכתובת הישנה והטובה. ובמחשב של בתי - הכתובת החדשה, וכלל לא מעניין אותי הפרופיל השונה.

כשאחזור הביתה, אוכל לחזור לכתובתי הישנה שבמחשב שלי, ולשמור את החדשה סתם כך כרזרבית. שום דבר לא מפריע לי כרגע.
הוותק בפורום חשוב לי אישית, מסיבות מסוימות. אבל הוא לא באמת חשוב באופן כללי.

מה שקצת מעיק, זה שבכתובת החדשה, עלי להצהיר בכל פעם ש"אני לא רובוט". זה מילא, אבל אמש לא הסתפקו בכך, וערכו לי כמה בדיקות מטופשות במיוחד, שעברתי בהצלחה.

למעלה