סלולרי ישובי

odedlavi

New member
סלולרי ישובי

שלום יש לי רעיון שאשמח לקבל את תגובתכם. ישנם גופים רבים הרוכשים שרותי סלולר במרוכז ומקבלים הטבות. אם נצליח להתארגן ביחד נוכל להשיג תנאים טובים. אצל רבים מהתושבים ובעיקר אצל הנוער מתקיימות הרבה שיחות אל חברים מהישוב. בדרך כלל בדילים כאלו השיחות בין חברי ההתארגנות מוזלות(משהו כמו השיחות בתוך המשפחה). לצורך יעילות הנושא רצוי שהמסה(מספר המעונינים) יהיה גדול ככל האפשר. אולי אפשר לעשות שת"פ עם לפיד בנושא ? מה דעתכם ? האם למישהו יש את הידע/נסיון/קשרים לנושא כזה ?

eldad at far

New member
עודד, יש מישהו במכבים

שעשה זאת בעבר. אני חושב שהוא ניסה להוזיל את השיחות בין התושבים בישוב כמו גם בין בני הנוער. לא ידועה לי מידת ההצלחה, אבל נדמה לי שהוא יזם משהו מול חברת פלאפון. ממליץ לך ליצור קשר עם המינהלת שם, הם בוודאי יוכלו להפנות אותך אליו.

הנסיון - כאן בבית:

עסקתי בעניין בעברי ואף חיפשתי דרכים להביא יתרונות אלו לישוב שלנו, אך תחילה השאלה המרכזית: צריך איש קשר בישוב שיטפל בזה (מדובר על מכשירים המשולמים דרך חשבון אחד ומטופלים מול חברת הסלולר באופן מרוכז), והטיפול שלו עולה כסף. מי יממן? איך ימומן? אני מוכן לעזור בלקדם, ובתנאי שאקבל קצת תחושה לגבי הכמויות של המשתמשים המוכנים לעבור לתכנית כזו וכן תשובה לשאלה המרכזית.

למעלה