סלולר ו-Outlook - היילכו יחדיו?

amatas

New member
סלולר ו-Outlook - היילכו יחדיו?

הבעייה: אני דיסלקט של מספרי טלפון. באמת, אני פשוט לא מסוגל לזכור רצף של יותר מ-4 ספרות. התוצאה היא שאני לא זוכר שום מספר טלפון ולא משנה כמה פעמים חייגתי אותו. מצד שני, אני בקשר עסקי ופרטי עם מאות אנשים שלכל אחד מהם יש טלפון בבית, במשרד, נייד וכו´. הפתרון (הטריויאלי) הוא Outlook, ואכן כל החיים שלי תלויים ברשומות שב-Outlook. הבעיה היא מה קורה כשיוצאים מהמשרד. תגידו: יש פאלם ויש סנכרון! אתם צודקים, כמובן, אלא שכאן מתעוררות שתי בעיות. האחת, שזה אומר שלאור מצבי אני צריך לקחת לכל מקום (גם לקולנוע) גם את הפאלם וגם את הטלפון הסלולרי. מעיק, כבד ואין מקום בכיסים. הבעיה השנייה היא שבכל פעם שאני רוצה לטלפן אני צריך לשלוף את המספר מהפאלם ולהקליד אותו בטלפון הסלולרי. זה נראה לכם פשוט, אבל לאדם שלא מצליח לשמור על רצף סדיר של יותר מ-4 ספרות זה סיוט (ומקור לא אכזב ל"סליחה, טעות במספר"). שאלתי, לאחר התיאור קורע-הלב הנ"ל, היא האם יש טלפון סלולרי שמסתנכרן עם ה-Outlook? אני יודע על ה-I-MAX, אבל פלאפון הפסיקו לשווק אותו, והבנתי גם שהוא לא מציאה. האם יש משהו אחר? לחילופין, האם יש מכשיר Palm עם יכולת של טלפון סלולרי? "כלנית" התחילה לשווק משהו כזה, אבל המחיר הוא כמו של דירה בצפון תל-אביב, וגם לא שמעתי על מישהו שממש השתמש בזה (ואני לא אוהב להיות שפן-ניסיונות). ואולי משהו אחר שלא חשבתי עליו? (השתלת מוח, נניח). רעיונות? עצות? תרומות?

נכון שזה לא פורום תוכנות , אבל

כיוון שעד חפני מספר ימים ניהלתי גם את פורום תוכנות בוואלה (סיפור ארוך) אז חיפשתי לך תוכנה ומצאתי תוכנה שנקראת Outlook2Nokia והיא מעבירה נתונים בין Outlook 2000 למכשירי נוקיה. לגבי מכשירי PDA עם יכולת סלולרית , ידוע לי על מכשירי VISOR שניתן לחבר להם מודול סלולרי בחריץ ההרחב. אין לי מושג אם חברה סלולרית כלשהי בארץ תומכת בזה (נראה לי שאולי אורנג´). מקווה שעזרתי אמיר.

Y@ir

New member
nokia 9110 יעשה לך את העבודה

בצורה נפלאה מה עוד שאתה יכול למצוא מכשיר כזה משומש ב600 שקל ! בברכה יאיר

shahf

New member
NOKIA 7160

אני משתמש בו והוא מצוין יש גם את ה7110 ברשת אורנג´ (ה7160 הוא של סלקום) הוא מגיע אם כבל למחשב ותוכנה שדרכה אפשר להתחבר לאאוטלוק במכשיר עצמו אי אפשר לכתוב בעברית אבל אפשר להעביר רשומות בעברית מהמחשב(יומן,מטלות ומספרי טלפון שכתובים במחשב בעברית) למכשיר מכשיר מצוין אם יכולת אינפרא אדום ואינטרנט(WAP)

noa_f

New member
visor phone

זהו מודול של טלפון סלולרי בשיטת GSM (עובד מצוין באורנג´) שהופך את הויזור לטלפון סלולרי, כולל כל מה שהיה בו קודם: כלומר, היישומים שמסתנכרנים עם אאוטלוק. אם אתה חובב חידושים ומוכן לחכות עוד כחודשיים, חברת האנדספרינג מוציאה מכשיר פאלם שמשלב בתוכו סלולרי-GSM בשם טראו. קפוץ לאתר שלהם וראה במו עיניך.

למעלה