סלון בצבע חום - איזה צבעים יכולים

אתי 188

New member
סלון בצבע חום - איזה צבעים יכולים

להיות לו ניגוד מעניין כדי שלא יהיה משעמם מידי . תודה לכם .

תלוי לאיזה מטרה

אם זה לצבוע את הקיר אז כתום אפרסק יכול להיות נחמד, או אדום אם זה לרהיטים אז גם גוונים בצבעים האלה זה מאוד יפה...וגם צהוב בננה איזה חום זה?

lank

New member
צבעים בסלון../images/Emo68.gif

אתי שלום. קשה מאוד לקבוע ולהתאים צבעים מבלי לראות על איזה גוון של חום את מתכוונת. אבל בכל זאת. בכדי להפיח חיים ועניין , אפשר לשלב צבעים בקירות ואלמנטים של נוי ( וילונות , כריות ועוד ) בגוונים של תכלת- אפור , ירוק זית או ירוק בהיר , כמובן שגם ורוד עתיק או בורדו יתאימו כאן. השאלה כמובן לאיזה מראה היית רוצה להגיע ואיזה אלמנטים נוספים נמצאים כרגע בסלון. לשאלות נוספות את יכולה לחזור אלי ואשמח לדעת לאיזו החלטה הגעת... בהצלחה.

אתי 188

New member
גוון החום הוא קשה להגדרה

מהגוני אולי? לי זה נראה חום עשיר כהה , זה סלון חדש שרכשתי מביתילי ורכשתי גם פינת אוכל עם כסאות בריפוד חום כהה , מה שהתכוונתי זה לוילונות וכריות אגרטלים וכדומה ...ואולי אפילו לשנות את המזנון שלי שכרגע הוא בצבע שמנת אפרפר אולי אותו לצבוע בצבע שיהיה מעניין בתוך החלל הזה , לא יודעת מה אתם אומרים..... את הצעת בורדו שזה צבע שאני מאוד אוהבת , זה לא יבלע בתוך כל הכהות הזאת? תודה לכם

lank

New member
../images/Emo68.gifצבע בורדו

שוב קשה מאוד לקבוע שילובי צבעים מבלי לראות. בורדו הוא צבע מדהים ( גם אני אוהבת אותו..) אבל צריך לדעת להכניס אותו במינון. יש לזכור שזהו צבע חם שמשדר חושניות ואנרגיה . השאלה אכן מה המראה שהיית רוצה לקבל. בורדו + חום כהה + זהב + מראה של רוקוקו עשיר או סגנון "מלכותי". אפשר לשלב עימו גם גוונים של מוקה ונגיעות של בז' בכדי למתן אותו מעט.

אתי 188

New member
הרעיון של ורוד עתיק מצא חן בעיני

אני לא רוצה סלון כבד מידי , הסלון האחרון שלי הוא שחור לבן עם נגיעות של אדום ואפור מודרני לחלוטין, אני לא טיפוס של מראה רוקוקו , אהבתי את המשוואה של חום כהה + ורוד עתיק חסר עוד צבע שישלים אותו יש לך רעיון ?

lank

New member
אולי כאן כדאי להוסיף נגיעות קטנות

של צבע בורדו או גוונים של מוקה.

rsmadar

New member
אני הייתי מוסיפה נגיעות של

ירקרק תכול מימי שכזה. (קשה לדבר כך, יש לך של טמבור?)

למעלה