ברור. אני מתכוון בסה"כ. כמו בכל דבר יש נפילות.יש באיקיאה יותר מסלון אחד...
כללית נסיוני עם איקאה הוא שהיחס בין המחיר לאיכות הוא אחד הטובים בארץ, אם לא הטוב שבהם, אבל צריך לזכור שמדובר ברשת שאינה מתהדרת דווקא במוצרים איכותיים.
באיקאה יש ים של מוצרים, כולל כלי מטבח שונים ומשונים במבחר גדול ורב.ברור. אני מתכוון בסה"כ. כמו בכל דבר יש נפילות.
יש לי מוצרים של איקאה, שהם באיכות לא רעה בכלל ביחס למחיר .
אני יותר מודאג בשימוש לאורך שנים על סלון שלהם כולל שינה מידי פעם.
המחיר של הסלונים שלהם לא זול בכלל ביחס למותג, ולכן התהייה שלי לגבי האיכות
שמע..אני מסכים שהמחירים הזויים באיקאה, ביחס למה שניתן לקבל במקומות אחרים
השאלה שלי באה אחרי שרכשנו סלון ואחרי כשנה (למעשה עוד באותו החודש מהקנייה) התאכזבנו מהמוצר ואני לא רוצה לשים את כספי על קרן הצבי שוב פעם.
דווקא ראינו באיקאה סלון שנראה מעולה במחיר של 3000 שח. הדאגה היא לא מה יהייה בחצי השנה הראשונה, אלא מה יהיה בעוד 5 6 7 שנים. אם הוא בכלל יחזיק.
אציין שרכשנו סלון דמוי עור מלפני 15 שנה בערך והוא היה באיכות מעולה (אפילו הריפוד לא נסדק! ) עד היום האחרון שמסרנו אותו.
אולי בגלל זה אני יותר בררן או שאולי היום כבר לא מייצרים סחורה לאורך שנים, וגם אם כן המחירים מנופחים ממש! 6 7 אלף שקל לספת תלת מושבים
אני מסכים איתך. אין לי בעיה להשקיע כסף ולקבל שקט והנאה ממוצר.שמע..
המדיניות בבית שלנו היא שלא לחסוך ולרכוש מוצרים שיכולים להחזיק מעמד.
ויחד עם זאת... דווקא בפינות הישיבה, קצת "אכלנו אותה".
כשנישאנו, לפני 30 שנה, קנינו מערכת מעור משולבת בעץ. רהיט יפה, שהיה אמור להחזיק כמה שנים טובות...
אז בעץ התגלו "תולעי עץ" שחפרו לנו את הנשמה בכל ערב, והמוכר סירב לטפל במפגע כשירות במסגרת האחריות.
בסוף (ובשל התנהלותי הלא סלחנית), הוא נאלץ לטפל. הוא לקח את הרהיטים לחדר אידוי והמפגע נעלם... לשנתיים.
בסוף נאלצתי לטפל שוב ברהיט באופן עצמאי, והפינה הזו דווקא החזיקה מעמד כ-11 שנים. רק בשנה האחרונה היא החלה להיראות בלויה, וכשהחלו גם להופיע קרעים בעור, היא הושלכה לאחר כבוד...
בהמשך, קנינו שוב פינת ישיבה מעור. מעוצבת פחות ולא ממש יפה. גם זו שרדה בביתנו כ-11 שנים, כאשר במהלך הזמן, איזה חבר שלי, כבד גוף, הפיל את עצמו לכורסא וריסק לה את שלדת העץ... אז הבאנו נגר שטיפל בעניין ובעזרתו גילינו, שהעצים שנעשה בהם שימוש, היו עצים עתירי "עיניים" ורק בשל כך העץ קרס.
בהמשך, קנינו עוד פינת ישיבה, הפעם מבד דמוי עור. לא אגיד שאני "מת" עליה, ולאחרונה החל להיווצר מעין שקע באזור שעליו יושבים "הכי הרבה". אבל מה שלא תגיד ולדעתי, הפינה הזו תצליח לשרוד עוד כמה שנים, כך שהיא תהיה פינת הישיבה שתחזיק הכי הרבה שנים בביתנו.
אז היות שאנחנו מוכנים להשקיע "קצת יותר", נראה שלטווח הארוך ההשקעה הזו מצדיקה את עצמה.
טוב נו. יש את ד"ר גב (וגם עליהם יש מה לומר).. ויש עוד. צריך להסתובב באזור שמלא בחנויות מהסוג הזה (באזור המפרץ דווקא יש) ופשוט... לא להתעצל ולחפש.אני מסכים איתך. אין לי בעיה להשקיע כסף ולקבל שקט והנאה ממוצר.
הבעיה שראינו אין ספור סלונים ובוא נגיד, המחיר לא מצדיק את המוצר לדעתי. המחירים מאוד גבוהים והאיכות לא בשמיים.
היינו באיקאה היום, המחירים של הסלונים לא זולים. לאחר שישבנו על מספר ספות והפנמנו שאנו צריכים להרכיב את הסלונים כולל הריפוד, ויתרנו על התענוג. המושבים בחלקם היו נוחים בחלק פחות. לא הייתה ספה אחת "מושלמת" בעיני.
רכשנו לפני שנה וחצי ספה פינתית בכמה אלפי שקלים, עזוב את זה שרק חיפשתי להעיף אותה אחרי שבוע, העץ הרגיש עץ לא איכותי, בישיבה הרגשתי ממש את העץ. לא יודע אם זה מה שנקרא "שקע" אבל פשוט אכזבה אחת גדולה. שמרת הזורע למשל, מבקשים מעל 8 אלף שקל על תלת ודו יצור בחול 70 ימים אספקה והעיצוב איך לומר, מאוד מיושן ולא מודרני. ובכלל מרבית המוצרים שלהם כאלה.
בחנות אחרת המוצרים די יפים, אבל לטעמי וממה שהתרשמתי מישיבה קלה, האיכות לא כל כך מוצלחת.
הסלון כנראה נמכר גם בחנויות של איקאה בארצות נוספות. נסה להריץ חיפוש בגוגל באנגלית של שם/תמונה של סלון, אולי יימצא משהו.דווקא ראינו באיקאה סלון שנראה מעולה במחיר של 3000 שח. הדאגה היא לא מה יהייה בחצי השנה הראשונה, אלא מה יהיה בעוד 5 6 7 שנים. אם הוא בכלל יחזיק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.