סלון?

סלון?

קנינו ספות חדשות, אי לכך ובהתאם לזאת
יש לנו 2 ספות מיותרות בבית (2+3), אממה- הספות אמנם יחסית חדשות (פחות משלוש שנים) לא שבורות ואף מבית טוב (נקנו מביתילי) אבל מאוד מאוד מוכתמות. אנחנו לא הצלחנו לנקות (בד כזה סופח הכל), ושמנו כיסויים. יש מצב שמישהו ירצה? אני מעדיפה לתרום מאשר לזרוק, אבל השאלה אם מי שירצה ימצא גם טנדר כדי להעמיס אותן..... יש קופצים על ההצעה?

דווקא אהבתי את הסבא..........

איילת אם את לוקחת יופי אם לא תודיעי לי ונעביר למשפחה בגדרה. אבל העדיפות לך כרגע. פנינה

nypx

New member
סליחה סליחה מה זאת אומרת?../images/Emo12.gif

מה לא ברור שמה שבתמונה זה מה שנותנים?
הספה למי שצריך........... הסבא אליי .....והשכנים שלי ביקשו את האימא..... אז אם תוכלו להעביר אליי או שאבוא לקחת עצמאית?
סתם סתם צחקתי
תעבירו רק את הסבא
שולח את ההסעה=================

../images/Emo6.gif

מסכן.... רק העברנו אותו מערד-לקצרין-לרמת גן..... עוד העברה??? את יודעת מה זה בגיל 91????

nypx

New member
האמת שאני לא כל כך יודעת מה זה.....

כי אני על תקן של כאילו גבר כאילו?

מצויין! אני מגדרה!

אבל לא חשבתי שיענו כל כך מהר.... הספות החדשות שלנו יגיעו רק עוד שבועיים בערך (למרות שלא אכפת לי לנדנד לספק שיקדים קצת....)

רותם111

New member
היידי, שלום מחודה, תגעגעתי, בגדרה

יש לנו משפחה חד הורית עם ילד שזקוקה לסלון. אשמח אם תשמרי עבורם. אדאג להובלה.

יאללה- תסגרו ביניכן מה ומי

ותודיעו לי במסר.... אני רק מזכירה שחייבים לדאוג גם לכיסויים לספות כי הן מוכתמות בטירוף- ובלתי אפשרי לנקות את זה.

רותם111

New member
היידי יקרה, אם כך, אני לא יכולה

לקחת את הספות כי אנחנו לא יכולים לרפד מחדש ולא מעבירים סלון שלא במצב טוב מאוד כי הרווחה משלמת הרבה כסף למובילים והמשפחות נעלבות אם מביאים להם דברים שאינם במצב טוב. חמודה, המון תודה על הכוונה.

אז אף אחד לא רוצה???

רואים את הכתמים בתמונה, וגם כתבתי כבר בהודעה הראשונה שהן מוכתמות.

jole

New member
היידי יקרה, לא ממש רואים את הספה

בתמונה כי היא מאד כהה. אל תכעסי, פשוט כל הובלה זו הפקה שלמה מכל הבחינות. אנחנו מאד משתדלים להעביר למשפחות בטיפולנו דברים שהם יכולים להכניס הביתה ויש בהם שימוש מיידי . אין למשפחות אפשרות לשפץ לרפד או לתקן שום דבר לכן כשיש כבר אפשרות להובלה אנחנו חייבים לוודא שהדברים במצב טוב.

רק רציתי עוד לומר תודה וכל הכבוד

הרגשה נורא טובה לדעת שאני לא זורקת את זה ועוד יכולה לעזור למישהו- והכל בזכותכם! מורידה את הכובע! (הבאתם לי "פוש" ועשיתי מיון בגדים בסופ"ש- ותרמנו 6 שקים בפתחון לב ראשל"צ)

רותם111

New member
היידי בפעם הבאה את הבגדים לרחובות

אנחנו כל הזמן זקוקים לבגדים.

למעלה