סלחו לי... אבל הייתי חייבת להוציא איפשהו...

natalieov

New member
סלחו לי... אבל הייתי חייבת להוציא איפשהו...

אבא... היום... נר ראשון של חנוכה... בדיוק ביום הזה לפני 7 שנים ראיתי אותך הכי מאושר ושמח בפעם האחרונה בחיי ובחייך... ביום בו עידו אחי התחתן... הקדמנו את החתונה כי ידענו שזה הסןף ורצינו שתהיה שם... ואני נזכרת בחיוכים ובאושר שפרץ מעינך... והשנה... שוב... אין מי שידיליק לי חנוכייה... כי גם דרור התחתן... ואני לבד... לבד... פשוט לבד... לא מאחלת לאף אחד את ההרגשה הזאת והבדידות הזאת שגם לאחר 7 שנים אני לא מצליחה להתגבר עליה... כל אחד עסוק בעניניו וגם אני עסוקה לא פחות אבל פשוט לא מצליחה להוציא אותך מהראש שלי והמחשבות עולות וצפות וגורמות לי לשקוע בדיכאונות ומחשבות לא טובות... אין דרך להתגבר על אובדן... לא על אובדן של אבא... אבא כמוך... לא משנה כמה אנסה ובאמת שניסיתי כבר הכל אבל העצב הזה תמיד מופיע בזמן הכי לא נח... והתקופה הזאת לא קלה לי בכלל וכל כאב או כעס מתפרש אחרת כי גם הכאב עליך נוסף לכל... לא כתבתי כ"כ הרבה זמן כי חשבתי שהצלחתי להתקדם ושאתה כבר לא מפריע לי בחיים... אבל טעיתי ואני בדיוק באותו המקום כמו פעם... באותו מקום של הילדה בת 13 וחצי שחרב עליה עולמה כשאיבדה את אביה... רק היום מבינה יותר, מחפשת יותר, שואלת יותר, כואבת ומתגעגעת יותר... לאבא שהיית לי.....

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif נטלי את לא לבד, יש כאן מי שמקשיב לך

מי שמבין אותך, מי שאכפת לו. החג מעצים את הכאב והגעגוע אבל בסופו של דבר עובר ואפשר לנשום קצת יותר עמוק. אילנה

דליה ח

New member
../images/Emo24.gif

אין לי מילים לעודד אותך בימים אלו של עצב, הוא בא והולך , ואי אפשר לשלט בו. כתבתי כאן פעם משהו על עצב , ואני חוזרת על זה עכשיו כשהוא משתלט עלינו. העצב את העצב אי אפשר לתאר במילים הוא בתוך העיניים,הוא על הפנים בזווית החיוך הוא צץ מאליו רוצה להגיד אני כאן ועכשיו את העצב אי אפשר לתאר הוא יושב בבטן עמוק ונאחז מחכה לאיתות,רוצה להשתחרר לפנות את מקומו למשהו אחר כי העצב הזה שאי אפשר לתאר הוא חייל המוח, ממלא פקודות הוא דועך ומתגבר עפ"י צו השעה נכנס בקלות ויוצר בסערה אבל בעצב הזה יש משהוא טוב כשהוא בא הוא גורם לנו לחשוב ששום דבר לא מובן מאליו שבכל רגע הוא עלול להופיע שוב כאן ועכשיו.

eaz1514

New member
דליה אהבתי במיוחד הבית האחרון ../images/Emo24.gif

אילנה, אמא של רונן

natalieov

New member
תודה... אילנה ודליה...

ממש חיזקתם אותי... מרגישה יותר טוב... דליה, השיר שכתבת פשוט מדהים... וכ"כ אמיתי ונכון ומבטא פשוט את כל התחושות... תודה לכן, באמת!

למעלה