סלחו לי אם כבר שאלו את השאלה..

סלחו לי אם כבר שאלו את השאלה..

אבל אין לי זמן לבדוק: האם ערוץ 1 ישדר את כל האולימפיאדה? אני יודע שאי אפשר לצלם את הכל בשידור ישיר כי יש הרבה ענפי ספורט שמתחרשים בו זמנית אבל אני מתכוון האם יהיו שידורים כל יום החל מתחילת האולימפיאדה בכל יום ועד סוף כל יום? זאת אומרת אם מתחילים כל יום ב- 1 (נגיד) אז האם ערוץ 11 ישדר כל יום מ- 1 ועד מתי שזה נגמר? בלי הפסקות באמצע? איזה עוד ערוצים ישדרו את האולימפיאדה (תב"ל דיגיטל)?

תשובה

קודם כל אני חייב להגיד לך שערוץ אחד עוד לא פירסם את המתכונת הסופית של השידורים אבל על סמך מיילים שהתכתבתי עם הערוץ זה אמור להיות בערך כך . הדבר הראשון שהחליטו לעומת סידני זה שכמה שיותר ואם אפשר אפילו את כולם לשדר את הספורטאים הישראלים , אומנם אתה צודר שיש בעיקר בימים הראשונים תחריות מקבילות , אז יקליטו וישדרו יותר מאוחר . בנוסף כמו בסידני וגם ברצלונה ישדרו כנראה 2 (ואולי אף 3) מהדורות חדשות ספורט במהלך היום (בסידני זה הייה ב-7 בבוקר ו-11 בלילה) שיסכמו את היום הקודם ומה מצפה באותו יום . דבר שכנראה וויתרו עליו זה ראיונות שיערכו בארץ , כאשר הכוונה היא שכל צומת הלב הייה באתונה . לגבי תחנות אחרות שישדרו מאתונה , קודם כל השבוע לפי מה שידוע לי צריך להיות (אם לא הייה כבר) דיון בבית משפט אם לענות לבקשת ערוץ 1 ולסגור את התחנות הזרות שישדרו מאתונה , על פי מה שביררתי התחנות בינתים שישדרו את אתונה ושידרו גם בסדני היו RTL הגרמני , F-2 הצרפתי , TVE הספרדי וכמובן יורספורט שישדר 24 שעות ביממה .

לא הבנת אותי

יורספורט זה ערוץ ספורט ולכן הוא קודם כל באתונה ישדר 24 שעות ביממה סביב האולימפיאדה , וכמובן רובו בשידור חי . ערוץ 1 יתחיל כל בוקר לשדר ב-9 בבוקר (לפעמים גם ב-8:30 ) ועד 11:30 בלילה שכמובן המון שידור חי , אבל הפסקות למהדורות חדשות .

למעלה