סלח לי יאיר,אני שונא אותך

mri10

New member
סלח לי יאיר,אני שונא אותך

ובעצם אתה לא צריך לסלוח לי.אין לי שום בושה להצהיר בפה מלא וקבל עם ועולם על שנאתי העזה והעמוקה אליך.

אני שונא אותך על כל מה שיש בך.
על הבורות והשחצנות,על הגזענות והחושך.

בבחירות 2013 ומייד לאחריהם בהרכבת הממשלה,הובלת קמפיין מבוהל ופחדני של שנאה והדרה כלפי מגזר שלם-המגזר החרדי.

שטפת לכולם את המוח על כך שכל חולייה ומכאוביה של החברה הישראלית נתונות על גב הציבור החרדי ובסיבתו.נאמת מעל כל בימה ותחת כל עץ רענן כי הציבור החרדי חי על כספי משלם המיסים,ניזון מעמל כפיהם של מעמד הביניים הישראלי ומבצר את בטחונו על חשבונם של צעירי ישראל המחרפים את נפשם למוות בשדה הקרב.

הבטחת לאזרח התמים שהנה אוטוטו אתה תיבחר ותגלה לכולם איך שהכסף הגדול מתחבא בחצר האחורית של הדוס מבני ברק.

לאחר הבחירות ניהלת מו"מ על כניסה לממשלה עם תנאי ברזל אחד:החרדים בחוץ!!אסור להם להשפיע.הם לא יכולים לקחת חלק בדמוקרטיה הישראלית.הם אזרחים סוג ת'

מזימתך התממשה.נכנסת בסערה לממשלה נטולת טפילים דוסים והסתערת על משרד האוצר כדי לגלות לנו איפה הכסף.לא נבהלת מהבורות הכלכלית שלך ולא מ-0 הניסיון שיש לך בניהול עניין כלשהוא,אפילו לא ניהול של וועד בית.

שנתיים תמימות המתינו אזרחי ישראל בסבלנות לראות איך שהבטחות 'הפוליטיקה החדשה' שלך מתממשות.לראות איך שיוקר המחיה יורד,שהצמיחה עולה,שהאבטלה יורדת.אך לשווא.שום דבר לא קרה!! רק ההיפך!!

מחירי הדירות זינקו.היוקר האמיר.הביטחון התעסוקתי דרדר לתחתית.והכל,הכל,תחת ניהולך הכושל והמביך.

לקחת מליארדים מהחרדים ותחת זאת העברת אותם לחטיבת ההתיישבות של ההתנחלויות ולשאר צרכיהם של מצביעי חברך לשעבר-האח נפתלי בנט.

כצעד שיווקי נואש הלכת על תוכנית גרדניוזית ושאפתנית העונה לשם "מע"מ 0",התעלמת מעצותיהם ואזהרותיהם של רוב ככל כלכלני ישראל שקבעו ברורות כי התוכנית הזו תעבוד בכיוון ההפוך-היא תעלה מחירים,תרחיב פערים,ותנפח עד פקיעה את כיסיהם של הקבלנים.בבורות ושחצנות אופיינית לא שעית לאזהרות.

כל העת חתרת תחת ראש הממשלה בסגנון ששמור לפוליטיקה הישנה והכעורה,אותה פוליטיקה שעל גבה התרוממת והגעת לאן שהגעת.גועל נפש!

בימים האחרונים שברת את השיאים של עצמך בטמטום,שנאה וגועל.הלכת לחרדים וביקשת את ידם ע"מ לבצע 'תרגיל מסריח' רצית להדיח יחד איתם ראש ממשלה מכהן ולכונן קואליצה חלופית.כן,פוליטיקה חדשה כבר אמרנו.

מילא היית כורת ברית עם הערבים או עם דא"עש,אבל עם הדוסים????אותם דוסים שחינכת אותנו לתעב??אותם דוסים שהדרת והרחקת?? אליהם אתה בא??

היום ראש הממשלה שלח אותך הביתה.הוא פיטר אותך בצורה מבישה ופוגעת.קנית את זה ביושר.

ישראל הולכת למערכת בחירות רווית השמצות,קנאות ושנאות.שאלוקים ישמור.
הסקרים שפורסמו היום צופים לך התרסקות.איך לא??

אני כ"כ מקוה שככל שהימים ילכו ויחלפו לקראת הבחירות,אתה תלך ותדעך,תלך ותשקע,תלך בדרכי אביך טומי.נהגת כמוהו,תתרסק כמוהו. את העם היהודי מאפיינת תכונה של "והיה ראשיתך מצער ואחריתך ישגא מאוד" אצל משפחת לפיד זה עובד הפוך: והיה אחריתך מצער וראשיתך השגיא מאוד.סוג של רוורס.

סליחה מכל המופתעים והמופתעות כאן.סליחה מכל אלו שהולכים להכנס לנוהל זעזוע מדברי המקוממים והפרמטיבים.סליחה אם הדרתי את עצמי מעצמכם.

לילה טוב!

xvxxvx

New member

ebi83

New member
שנאה, כי אהבת חינם זה אוברייטד

קל למתוח ביקורת... זה שאני לא מסכים עם רוב הדברים שכתבת זה ניחא, אבל מפה ועד להאשים את לפיד שכיהן שנה וחצי בתפקיד שר האוצר בתהליכים שהתחילו הרבה לפניו וכשהוא הגיע לבלום אותם הוא סונדל- זה קצת מוגזם.
&nbsp
כן הייתה חרדופוביה במערכת הבחירות הקודמת, לדעתי אחרי מעבר חוק הגיוס והמוכוונות של בנט ולפיד להכנסת חרדים למעגל העבודה הרבה מהאש הזו ירדה.
&nbsp
כן יש חוסר אהבה ואחווה כלפי המפלגות החרדיות (להבדיל מהציבור החרדי שכיום לעניות דעתי רוב האנשים עושים הפרדה בינו לבין "מנהיגיו"), לדעתי היא נובעת מהעובדה שמדובר במפלגות שלא הציגו משהו חדש כבר שנים... הן סקטוריאליות בצורה הרעה של סקטוריאליות. אין בעיה שתדאגו לציבור הבוחרים שלכם, רק תנסו לחשוב קצת על המדינה תוך כדי.
&nbsp
אפשר להגיד על לפיד הרבה, הוא לא חתר תחת ראש הממשלה. הוא כן ביקר אותו לעיתים- בעיקר בקשר ליחסים מול ארה"ב, אבל הוא לא הגיע לרבע מכמות הרפש שרבים וטובים אחרים אמרו על ביבי.
&nbsp
לדעתי הוא ובנט הם די ההפתעה הטובה מהבחירות האחרונות, ברור שהם נגועים בפוליטיקה והם לא נקיים ב100% אבל הם באו לפעול. הם הריצו תוכניות וניסו לשים בפרונט את דאגתם למדינה וניסיון להובילה למקום טוב יותר.
&nbsp
אבל לשנוא זה הכי קל.. כי אמפתיה זה מצרך נדיר במחוזותינו...

mri10

New member
"לשנוא זה הכי קל"

אני דוקא חושב שלשנוא זה הכי קשה.ברוך ה' אני לא אדם שחי על שנאות.וכל מכירי יעידו.
תרשה לי לומר לך בעדינות:הבנה בפוליטיקה זה לא הצד החזק שלך.

ebi83

New member
לשנוא זה הכי קל.. כי אז קל לך להגדיר את עצמך.

ובמחילה מכבודך, הבנה בפוליטיקה מבחינתי היא לא לקבל את מה שמוכרים לנו בתקשורת כאמת לאמיתה וניסיון לבדוק את הדברים מעוד כיוונים.
&nbsp

mri10

New member
תרשה לי לגלות לך

שאני יודע דברים ממקורות קרובים ומחוברים,הרבה יותר ממה שאתה מדמיין.
אתה יכול להגיד את אותו הדבר לגביך או שרק תקשורת וזה?

ebi83

New member
תודה על הגילוי דעת..

לא שזה עוזר לי שאמרת את זה, כי זה אומר שאני צריך להאמין לאמירה הזו...
&nbsp
אבל ניתן לך להנות מהספק, מעבר לזה שנגיד ויש לך מידע על זה שהוא חתר תחת נתניהו שאר הדברים לא באמת משתנים מהמידע הזה.
&nbsp
ועוד משהו קטן, אני מניח שהמקורות שלך מגיעים מאותו ציבור שאתה מגדיר את עצמך כחלק ממנו- סביר שיש אג'נדה נסתרת\גלויה באמירות שלהם..
&nbsp
ואני בוחן על בסיס מה הפעולות שאנשים עושים, לא רק הדיבור סביב הכל.
אני קורא מגוון של דעות ונקודות מבט על כל נושא שמעניין אותי ולעיתים גם מסתכן בקריאת חוקים כדי להבין מה מסתירים מאיתנו (ע"ע חוק ישראל היום).
&nbsp
אני גם לא בא לקדש אף אחד, אבל בו זמנית אני מנסה להבין למה כל אחד עושה את מה שהוא עושה או אומר את מה שהוא אומר... זה לא אומר שאני מסכים איתו, אבל אני מנסה להבין את הראש שלו ככלי לביקורת קצת פחות מוטה

איך אפשר לנהל דיון

על סמך מקורות יודעי דבר עלומים,
כשלך לכאורה יש פרטים שהמתדיינים איתך לא יודעים ובכך לסתום דעה של מישהו אחר.

במה אתה מבין יותר ממנו?

אתה לא פוליטיקאי נראה לי, וסה"כ מדובר פה ב2 דעות שונות חלקית.

mri10

New member
לא התכוונתי לייצר היררכיה

ועדיין,אני עומד מאחורי מילותי.אסתפק בזה.

תעמוד מאחורי מילותיך, לא התבקשת אחרת

אבל אי אפשר לנהל דיון עם "אני יודע יותר ממך, כי לי יש מקורות סודיים ולך לא".

mri10

New member
אולי גם תזכירי לסוקי

שזה פורום ציבורי וזה.פשוט מדי פעם הוא מפספס פה עם היוגב שלו.כמובן,רק אחרי שאת מסיימת להתרגש.

למעלה