סלטה אחורית

motog

New member
סלטה אחורית

שלום , אני ספורטאי בן 27 ואני רוצה ללמוד לעשות סלטה אחורית יש מישהו מאזור חיפה שיוכל לאמן אותי תמורת תשלום ? או אם יש חוג לאקרובטיקה באזור חיפה? תודה

סלטה לאחור

שלום רב לא נהוג לתת שיעורים פרטיים בהתעמלות. אתה יכול להצטרף לחוג התעמלות, וללמוד את הבסיס של ההתעמלות ודברים אחרים, בין השאר סלטה לאחור אבל לא רק. אני לא מכירה באיזור חיפה חוגים למבוגרים, אבל שווה לברר אולי כן יש משהו. קבוצות גדולות למבוגרים יש בוינגייט ובהדר-יוסף בת"א. בהצלחה

FIRES SHADOW

New member
אם נסיעות לא מהוות בעיה

אתה יכול לנסות את האימוני בוגרים במעיין צבי

אמא לה3

New member
הי!

היה כייף לפגוש אותך בהדר יוסף, הבת שלי כל כך התרשמה ממך!!!! איזה יופי של גמישות!

FIRES SHADOW

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

היה נחמד לראות את כולכן למרות שאני מעדיפה להישאר דמות וירטואלית מטעמים אישיים..אז עמכן הסליחה על ההתרחקות. כל הכבוד לכולכן ובעיקר לקטנה על הפ"פ שראתי בסוף..איזה כיף היה לראות את כולן נהנות =) נועה-יש סיכוי לפרסם אחת ולתמיד ולתמיד את כל המרכזים והאימונים? זו שאלה שחוזרת על עצמה רבות..

שאלות ותשובות נפוצות

יש מספר שאלות שחוזרות על עצמן פעמים רבות, בין השאר פרטים על המרכזים והאימונים. פעם התחלנו ליצור פינה של שאלות ותשובות, והיא אפילו עדיין קיימת אך לא מפורסמת. על מנת שהפינה תתפרסם, חייבות להיות בה מינימום 10 שאלות. כבר מספר פעמים הזמנתי את חברי הפורום לכתוב שאלות ותשובות נפוצות, אך עד עתה אין לנו עדין 10 שאלות ותשובות נפוצות, ולכן הפינה עוד לא מפורסמת. בכל מקרה, על האימונים במעיין צבי אין לי פרטים, ולכן זה לא כתוב בפרטי המרכזים והאימונים. אשמח אם תתני פרטים על מרכז זה. כמו-כן, אני מזמינה שוב, להרים את הכפפה, ולכתוב שאלות נפוצות ותשובות, חסר לנו משהו כמו 5.

motog

New member
מעין צבי?

אפשר לקבל עוד פרטים? זה חוג? ימים? שעות? כל מה שעולה לך. תודה רבה

Helit11

New member
פרטים על מעיין צבי

בית הספר להתעמלות במעיין צבי (ליד זכרון יעקב) מנוהל ע"י אהרון ליטווין. במרכז חוגים לילדים/ילדות, נבחרות בנים/בנות תחרותי וליגה. כמו-כן נפתח חוג אקרובטיקה למבוגרים, פעמיים בשבוע מהשעה 20:00 עד 22:00. לפרטים תפנה לאהרון ליטווין.

למעלה