סלטעון ושאר ערביי הפורום שאלה

גידעון1

New member
סלטעון ושאר ערביי הפורום שאלה

מה דעתכם על דברי התושב הזה בעזה: "למרבה הפלא יש תושבים המחכים דווקא למבצע קרקעי רחב היקף ברצועה. אבו חסן, תושב הרצועה, אמר לוואלה! חדשות כי "הפתרון למצב הקשה בעזה נמצא בידי ישראל. כולם פה ממתינים להם, אפילו עם פרחים כדי לזרוק עליהם. אנחנו יודעים שייפגעו אזרחים, אבל מה שונה מהמצב הנוכחי? גם עכשיו נפגעים אזרחים בגלל שלטון חמאס". הוא אומר שהוא וכולם ממתינים לישראל ודווקא לא במובן העויין.הם ממתינים שישראל תבוא ותחלץ אותם מהמצב שבו הם נמצאים מה יש לכם לומר על זה? האם זה אמיתי? האם לדעתכם הוא מייצג רק את עצמו או שהוא מייצג את כל תחושות הפלסטינים? אני גם רוצה לנצל את הפוסט הנ"ל ליהודים שחושבים שכל ערביי הרצועה טרוריסטים. הנה עדות לכך שהציבור הפלסטיני או חלקו (ואני מאמין שחלק גדול) לא תומך במעשי חמאס ומצטער על הרגע שבו הוא בחר חמאס. דברי האזרח הקטן בעזה

THE WIZARD 55

New member
היו כמה עדויות כאלה

שאנשים רוצים שצה"ל יכנס לעשות שם סדר שוב אבל אני לא יודעת לאמוד את מס' האנשים שחשים כך. מה שבטוח שכולם שם רוצים שקט

גידעון1

New member
וויז אם הגענו למצב שחלק מתושבי עזה

מתחננים שישראל תכנס חזק בארגוני הטרור על ידי פלישה לעזה זה כבר מעיד באופן ממשי על מצבם הקשה של האזרח הפלשתיני בעזה בגלל חמאס. לדעתי אין לאף ערבי ישראלי זכות להתלונן על רצונו של צהל להכנס לעזה כדי להכות בחמאס ושאר הטרוריסטים.

דווקא בגלל זה אסור להיכנס לעזה

לא אהבתי את פינוי גוש קטיף וליבי היה עם המגורשים, אבל הפינוי עצמו היה טוב לישראל ורע לאוייב הפלסטיני. הם יורים עלינו קסאמים לא בגלל הפינוי, אלא בגלל שהממשלה שלנו לא גובה מהם מחיר מתאים. במקום להכות בהם ללא רחמים הממשלה מזרימה כספים, דלק, חשמל, סחורות ושרותי טלפוניה למשטר החמאס. יש לנו ממשלה תבוסתנית שלא לוחמת בטרור. שרון יצא לחומת מגן והיכה את הטרור מכה גדולה. אולמרט וממשלתו הם חבורה של מוגי לב תבוסתנים שמלחמת לבנון עשתה מהם סמרטוטים ממש ודמויות נלעגות בעיני האוייב. יחד עם זה בלי היציאה מעזה לא היה מתחולל הקרע בצד הפלסטיני ומלחמת האזרחים בין הפת"ח לחמאס שאסור לזלזל בה. האוייב כיום הוא אובייקטיבית מוחלש ומפוצל ואם רק היתה לנו ממשלה אחרת היינו קוצרים את הפירות.

למעלה