סלטעון זה בשבילך

גידעון1

New member
סלטעון זה בשבילך

אתה בתור אחד שמכחיש את השימוש באזרחים כמגן אנושי לא תוכל להכחיש את זה כל הזמן אתה מתבכיין שישראל עשתה ככה וככה אבל כשהצד שלך עושה פשעים אתה שותק

mike00

New member
הוא דווקא מגנה אותם גם,רק שהוא טוען שהאלימות

שלהם היא באשמתנו.. ואם לדייק אז מותר להם להרוג בנו כל עוד זה לא מבתי ספר או מבתי מגורים... אבל התנגדות לכיבוש היא פעולה טבעית של עם שמדכאים אותו... אני אישית הייתי ממליץ להם לקחת בופרופיון,זה אפילו טוב לדיאטה..

respecta1

New member
אום שמום

אוי לא האום שלח תלונה רישמית אל החמאס !! מה הם יעשו עכשיו

גידעון1

New member
בגלל זה הוא בצבע אדום

סלטעון בצבע אדום כי הוא מומחה... למניפולציות וסילוף האמת רק למה שנוח לו. מבחינתו ישראל היא כל הרוע שבעולם אבל חס וחלילה שהוא יגיד משהו רע על הפלסטינים ובעצם רק אם ממש "תאלץ" אותו אז הוא יסתפק בתגובה לקונית שהוא לא מסכים עם החמאס(למרות שהוא תומך מושבע שלהם) רק כדי לצאת מידי חובה

מוחמד5

New member
../images/Emo3.gif סלטעון עושה חיים אי שם מעבר

לגבולות ישראל. בשבלי (לא ארחיב) הוא הישראלי בעל מצפון .

גידעון1

New member
מוחמד אם עשית את סלטעון אדום כי חיפשת

את האדם שהכי שונא את ישראל אז אכן עשית עבודה טובה.

גידעון1

New member
ניחוש שלי הוא צבע אותך באדום כדי

שתשמשי עלה תאנה לכל דברי השטנה שמופצים כאן. גם למוחמד לא לא חסרה קיצוניות אבל לאחרונה הוא החל לרסן את עצמו וסיבותיו עמו.

גידעון1

New member
עוד חדשות טובות לסלטעון וארגון החמאס

החמאס: אם ישראל תיסוג נשתלט על הגדה (09/11/2007 18:56) דובר החמאס מחמוד א-זאהר אמר היום (ו', 9.11.07) כי הארגון ישתלט על שטחי הגדה המערבית אם ישראל תיסוג משטחים אלה. דברי א-זאהר נאמרו על-רקע הדיווחים האחרונים על התקדמות שהושגה במגעים בין הצוות הישראלי לצוות הפלשתיני לקראת השגת הסכמה משותפת לקראת כינוס ועידת השלום באנאפוליס.

למעלה