סלט אבוקדו עם לחם כוסמין של שמו

סלט אבוקדו עם לחם כוסמין של שמו

מעדן!
3 אבוקדו האס
3 ביצים קשות
4 בצלים ירוקים קצוצים לטבעות דקות
3 כפות מיונז
מיץ מלימון 1
מלח ופלפל שחור.

לחם כוסמין פרוס של רשת חנויות שמו.
 

mykal

New member
רק לומר שאני מכינה

את הסלט הזה די הרבה בעיקר לקראת פסח כי אז האבוקדו מצליח להתרכך,
אני מוסיפה בצל מטוגן, מוסיף טעם וצבע.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
למשל זה שהכנתי אתמול בערב

65% קמח לבן, 35% קמח מלא בתוספת קינואה, סובין חיטה וזרעי פשתן.
 

טיפי173

New member
סובין חיטה ללחם וקינואה

הי שלום שיח סלימאן
1. מדוע אתה מוסיף סובין חיטה ללחם?
(בשביל הטעם? המרקם? משהו אחר?)

2. תוספת קינואה - אתה מבשל אותה קודם
או טוחן לאבקה?

אשמח ללמוד
תודה רבה
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לגבי הסובין (בעצם גם לגבי כל השאר)

פשוט כי זה טעים לי, אומרים שזה גם בריא אז אם זה נכון זה עוד ערך מוסף.
&nbsp
לגבי הקינואה, מצאתי בבית קינואה תפוחה, משהו כמו פצפוצי אורז והוספתי אותה ללחם, יצא נחמד. בפעם האחרונה הוספתי בטעות קינואה רגילה אבל הלחם יצא מצויין.
&nbsp
בעתיד אם תהיה לי קינואה רגילה אני מעריך שאשרה אותה מעט קודם כמו שעושים עם חיטה שבורה, לא נראה לי שממש צריך לבשל אבל כאמור לפחות בנושא הקינואה אני עדיין בשלב של ניסויים.
 
למעלה