סלט השבוע (בעקבות פאריז)

טיפוטף

New member
סלט השבוע (בעקבות פאריז)

תפוחי גרנד קלופים בצל גדול גמבות בחומץ או זיתים שחורים חסה כרוב לבן מלפפונים עגבניות גזר שאריות שעועית ירוקה מוקפצת (רק אם יש ממילא) (בקיצור כל הירקות שיש בבית, אם אין חלק אז לא נורא, אבל אל תוותרו על התפוחים) שקדים, אגוזי מלך או אגוזי לוז מוקפצים במעט מאוד שמן רוטב ויניגרט (שמן זית, חומץ, מעט סוכר, והכי חשוב חרדל דיז'ון אמיתי - אל תשאלו אותי כמויות, לפי הטעם) לחתוך את כל הירקות לערבב את הרוטב בשייקר או עם כפית ולשפוך על הסלט. נו, מה אתן אומרות? זה בדיוק הטעם של הסלטים בפאריז, השילוב של הויניגרט עם התפוחים, החסה והאגוזים. רק ששם משדרגים עם גבינת ברי, קממבר או רוקפור.
 
למעלה