- סלרי עלים גדול, שלם גבעולים ועלים
- כוס וחצי חמוציות מיובשות מסוכרות
- כוס בוטנים קלויים
- 3 כפות רוטב סויה תבלון
- 3 כפות רוטב טריאקי
- 2 כפות שמן
- 1
מתחילים להכין סלט סלרי חמוציות ובוטנים – שוטפים את גבעולי הסלרי היטב, מפרידים מהעלים ופורסים לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה ומעבירים לקערה. (אם אין מנדולינה פורסים דק בעזרת סכין חדה) קוצצים דק את עלי הסלרי ומוסיפים לקערה. - 2
מקלפים את הקליפות מהבוטנים (או שקונים קלויים ללא קליפות), חוצים אותם ל – 2 ומוסיפים לקערה. מוסיפים כוס וחצי חמוציות ומערבבים. מוסיפים 3 כפות רוטב טריאקי, 3 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן ומערבבים. משרים ברוטב 10 דקות לפחות, לספיגת הטעמים ומגישים.