מאחר וחזרנו מכמעט שבוע מחוץ לבית, חזרנו למקרר ריק.
לבנים הכנתי חזה עוף על מחבת פסים ופתיתים, אבל אני לא רציתי בשרי.
אז בשלתי קינואה, חלטתי אפונה קפואה, חציתי עגבניות שרי, קצצתי בצל ירוק ופטרוזיליה.
תיבלתי בשמז, לימון, מלח ופלפל.
הקפצתי.
טעים, משביע וצבעוני!!
הכנתי היום שוב.
זהו-פשוט, קצר אבל שירת את מטרת הארוחה בקערה אחת המכילה את כל המרכיבים שאני צריכה (פחממות, חלבון, ירקות).
ממליצה!
לבנים הכנתי חזה עוף על מחבת פסים ופתיתים, אבל אני לא רציתי בשרי.
אז בשלתי קינואה, חלטתי אפונה קפואה, חציתי עגבניות שרי, קצצתי בצל ירוק ופטרוזיליה.
תיבלתי בשמז, לימון, מלח ופלפל.
הקפצתי.
טעים, משביע וצבעוני!!
הכנתי היום שוב.
זהו-פשוט, קצר אבל שירת את מטרת הארוחה בקערה אחת המכילה את כל המרכיבים שאני צריכה (פחממות, חלבון, ירקות).
ממליצה!