סלט קינואה
לאחר שבורר ונשטף תחת מים זורמים במסננת מנחים סיר מלא מים ומלח להרתחה על האש לתוך המים הרותחים מכנסים את הקינואה (כמו הכנה לפסטה) מרתחים כ10 דקות או עד שיצא להם זנב קטן מסננים מהמים ושטפים לסלט גזר מגורד גס צרור כוזברה קצוצ קטן צרור נענע קצוצ קטן מלפפון ירוק חתוך לקוביות קטנות אפשר בשביל הצבע להוסיף רצועות דקות של גמבה אדומה גרדת לימון תיבול - מלח פלפל שחור שמן זית ומיץ לימון אגוזים קצוצים מוקפצים על מחבת חם או צנוברים * לפני הגשה אפשר להוסיף רבעי עגבניות שרי פשוט וטעים ומזכיר טבולי * אני באופן אישי לא אוהבת את הקינואה נטורל סמדי
לאחר שבורר ונשטף תחת מים זורמים במסננת מנחים סיר מלא מים ומלח להרתחה על האש לתוך המים הרותחים מכנסים את הקינואה (כמו הכנה לפסטה) מרתחים כ10 דקות או עד שיצא להם זנב קטן מסננים מהמים ושטפים לסלט גזר מגורד גס צרור כוזברה קצוצ קטן צרור נענע קצוצ קטן מלפפון ירוק חתוך לקוביות קטנות אפשר בשביל הצבע להוסיף רצועות דקות של גמבה אדומה גרדת לימון תיבול - מלח פלפל שחור שמן זית ומיץ לימון אגוזים קצוצים מוקפצים על מחבת חם או צנוברים * לפני הגשה אפשר להוסיף רבעי עגבניות שרי פשוט וטעים ומזכיר טבולי * אני באופן אישי לא אוהבת את הקינואה נטורל סמדי