סלט שהוא ארוחת קיץ נהדרת
אני יודעת שאיפה אני ואיפה אתן, בענייני בישול...
אבל אם יש משהו שאני אוהבת, זה סלטי קיץ מורכבים שהם ארוחות.
נהנית להמציא כל פעם מחדש, ועד הקיץ הבא אני שוכחת מזה, אז אכן, זה כל פעם חדש...
וזאת הסיבה שכל פעם שיוצא לי סלט מוצלח אני מעלה אותו כאן. לפחות זה...
אז הפעם: התחלנו לעשות כושר. שש בערב, מיד אחרי העבודה שלו, שלא יגיע הביתה בכלל, על הדרך.
חוזרים אחרי שמונה, שמונה-וחצי, רעבים.
אם לא יהיה משהו מוכן, נטרוף מה שיש. קרי: דברים לא בריאים.
אז אני קצת יותר מקפידה השבוע, שיהיו דברים בריאים שהם ארוחה כשאנחנו חוזרים.
וכיוון שאצלנו אין בצקים בתפריט השוטף וממעטים מאוד בפחמימות, אז זה מה יצא: טעים, ומקסים.
לקערה ענקית משפחתית:
1 עוף צלוי היטב, קצוץ לפיסות. אפשר בגריל, אפשר באפיה, אפשר לקנות עוף בגריל אבל להעביר אותו עוד קצת גריל,
כדי שיהיה צלוי היטב ולהעיף את כל השומן.
1 חבילה חסה - אני אוהבת את לבבות הקיסר, או חסה רומית, שנמכרות בקופסאות שקופות, או סתם חסה צעירה וטריה.
חתכתי בסכין (סליחה) כדי ליצור רצועות ממש דקות, וגם אותן חתכתי לשתיים.
3 מלפפונים חתוכים לסלט, די קטנים.
1 קופסה מלפפונים חמוצים במלח, חתוכים לעיגולים עדינים.
3 גבעולי בצל ירוק, כנ"ל
בזמן האחרון אנחנו חובבים חריף. קצצתי חצי פלפל חריף ירוק והוספתי. מודה שזה על הגבול. ובכל מקרה, כדאי לקצוץ
במג'ימיקס כדי להגיע לכמעט חמאה... אפשר שליש פלפל.
לא מעט שמן זית ולימון. בלי מלח. יש מספיק מלח בעוף ובמלפפונים החמוצים.
אני יודעת שאיפה אני ואיפה אתן, בענייני בישול...
אבל אם יש משהו שאני אוהבת, זה סלטי קיץ מורכבים שהם ארוחות.
נהנית להמציא כל פעם מחדש, ועד הקיץ הבא אני שוכחת מזה, אז אכן, זה כל פעם חדש...
וזאת הסיבה שכל פעם שיוצא לי סלט מוצלח אני מעלה אותו כאן. לפחות זה...
אז הפעם: התחלנו לעשות כושר. שש בערב, מיד אחרי העבודה שלו, שלא יגיע הביתה בכלל, על הדרך.
חוזרים אחרי שמונה, שמונה-וחצי, רעבים.
אם לא יהיה משהו מוכן, נטרוף מה שיש. קרי: דברים לא בריאים.
אז אני קצת יותר מקפידה השבוע, שיהיו דברים בריאים שהם ארוחה כשאנחנו חוזרים.
וכיוון שאצלנו אין בצקים בתפריט השוטף וממעטים מאוד בפחמימות, אז זה מה יצא: טעים, ומקסים.
לקערה ענקית משפחתית:
1 עוף צלוי היטב, קצוץ לפיסות. אפשר בגריל, אפשר באפיה, אפשר לקנות עוף בגריל אבל להעביר אותו עוד קצת גריל,
כדי שיהיה צלוי היטב ולהעיף את כל השומן.
1 חבילה חסה - אני אוהבת את לבבות הקיסר, או חסה רומית, שנמכרות בקופסאות שקופות, או סתם חסה צעירה וטריה.
חתכתי בסכין (סליחה) כדי ליצור רצועות ממש דקות, וגם אותן חתכתי לשתיים.
3 מלפפונים חתוכים לסלט, די קטנים.
1 קופסה מלפפונים חמוצים במלח, חתוכים לעיגולים עדינים.
3 גבעולי בצל ירוק, כנ"ל
בזמן האחרון אנחנו חובבים חריף. קצצתי חצי פלפל חריף ירוק והוספתי. מודה שזה על הגבול. ובכל מקרה, כדאי לקצוץ
במג'ימיקס כדי להגיע לכמעט חמאה... אפשר שליש פלפל.
לא מעט שמן זית ולימון. בלי מלח. יש מספיק מלח בעוף ובמלפפונים החמוצים.
