סלט שורשים

mira590

New member
סלט שורשים

שלום, מישהו במקרה יודע כיצד מכינים את ירקות השורש בתחמיץ של הטריפולטים (בדר"כ מכינים ביום שישי ושמים על הקוסקוס) במלח /חומץ או לימון? בדר"כ לא מתלווה לכך נוזל רב. מדובר על תיבול עדין של גזר,כרוב/כרובית וקולורבי/או לפת. אנא תשובתכם.
 
נשמע מאד מעניין ,לצערי אני

לא מכירה אני מקווה שיכלו לעזור לך פה אולי לקראת הערב תיכנס לפה מישהי שמכירה
 

הצופה.

New member
סלט שורש טריפוליטאי - מסייר

רצועות גזר או גזר חתוך לעיגולים, פרוסות כרוב לא קטנות, פרחי כרובית קטנים, שומר, אפשר לפתמ (לא חובה) לשטוף להוסיף מלח לימון, מלח ים וקצת מים נשאר ליומיים שלושה בלבד. בתיאבון
 
למעלה