סליחה, אבל זה לא מרפה ממני

lamalo

New member
סליחה, אבל זה לא מרפה ממני

הפיגוע שהיה לפני שבועיים במועדון ההימורים בראשון, התרחש מייד לאחר שהתפוצצה (צירופי מקרים וצירופי מילים) פרשת ההימורים בכדורגל. האם ייתכן שזה כלל לא היה פיגוע חבלני אלא יצירת מופת של המאפיה הישראלית לחיסול חשבונות, במסווה של פיגוע ערבי? (יכול להיות שזה כבר עלה כאן, אני פשוט חדש בפורום הזה).

kopatch

New member
ארגון ערבי לקח עליו אחריות

אחרת לא היו אומרים שזה פיגוע

IC4

New member
מאטריקס וקונספירציות

אחרות שם הפורום אמור להוית מאטריקס וקונספירציות א-ח-ר-ו-ת אני מדבר אמנם רק בשמי - אבל נא לא לדבר על קונספריציות מאולצות מטרת הפורום היא לפתוח את מחשבתנו בדברים בהרבה יותר גדולים ופחות חשובים לאדם הלא חושב מחשבות כאלה . כלומר לחשוב במונחים גדולים יותר מ"מדינות" ... עולם יקום לך תדע מה הלאה .... לא דברים קטנוניים רגעיים.... (באמת איכפת למישהו עוד חמש שנים מה היה באיזה פיגוע מסכן?) אני רק אומר את זה כדי שאנשים לא ישאלו אחר כך "למה מחקת את ההודעה שלי ?!!?!?".

Master Boo

New member
איתי...

אתה מנסה בכוח להחזיר את האווירה הקודמת של הפורום, הא? לא שזה דבר רע, להפך- זה מצוין!

IC4

New member
באמנות כמו באמנות

אם אתה חושב שאתה מתאים - אתה מתאים
אבל תזכור - KNOW THYSELF

Bassman

New member
חוצמזה...

צריך להתחנף למנהל הפורום, ללקק לו את הנעליים וכל מיני דברים נרמלים כאלה... טיפ... תתחיל מהסוליה למעלה, זה מקצר את העבודה!

lamalo

New member
איזה קטע.

אחד מכם בן 18 והשני בן 16. ז´תומרת שיחד אתם בני 34. שזה 10 שנים פחות ממני. שאני אמות.

Gevakumon

New member
איזה קטע, למה ציינת את זה בכלל?

כן, כמובן, עכשיו אנחנו מסתכלים אליך בתור אדם יותר משכיל ויותר חכם בעקבות היותך מבוגר מאיתנו בהרבה, אבל זה באמת מה שרצית להשיג? לא היית מרוויח יותר אם היית מדבר איתנו בגובה העיניים וככה זוכה מאיתנו לתגובות יותר כנות?

lamalo

New member
אתה חושב שאני יודע מה אני עושה?

אתה חושב שמישהו יודע? ההורים שלך? הרמטכ"ל שלך? ראש הממשלה שלך? מנהלי פורומים שמוחקים הודעות? מנהלי חברות שמוחקים אנשים? אף אחד לא יודע כלום, רק שאף אחד לא יודע את זה.

lamalo

New member
ואם תרצה,

התחושה שנטעו בך כי כי אנשים מבוגרים יכולים להשכיל אותך, אולי היא בעצמה קונספירציה מארץ הקונספירציות. אולי. שום דבר לא ברור שום דבר לא מובן הכל צבוע בצע לבן.

Master Boo

New member
תיקון טעות-

אנחנו דפוקים, אז אין פלא שגם העולם. לא יודע למה, פשוט היה חשוב לי להגיד את זה... נו, מילא...

lamalo

New member
זה יפה.

אני עושה אומנות משנת 82. שזה לפני 20 שנה. כלומר - עוד לפני שנולדת. ועכשיו אתה מסביר לי על זה. אני זקן מדי לכל הדברים האלה. בום!

למעלה