סליחה אבל מישהו ראה את עלמה?

סליחה אבל מישהו ראה את עלמה?

אני מתה לשמוע מה קורה איתה ועם המשקיפה שבאה או לא באה לשבת. עלמה השמיעי קול

rolan

New member
תיכף תגיע ותספר לנו

שהמשקיפה הגיעה הביאה מתנות לאחיה הקטנים עזרה למורכב ועלמה עם הכנת הארוחות וחיסולן ניהלה איתם שיחות מענינות וסיפרה על החבר'ה בצבא... הלוואי שזה מה שנשמע... נכון?

עלמה 3

New member
אהלן - מקסימות........שבוע טוב

ברגע זה ממש נכנסנו הביתה. המשקיפה, לא הגיע , כבר למחרת ב- 8:00 התקבל ביטול , כמו שאמרתי.... שוחחה עם אמה הגרגמילת והמפוחדת.... ומיד התקבל ביטול..... רגע ! הבטיחה שתבוא בערב חג השבועות.... נראה.... טוב.. בכל אופן היום פגשנו את המשקיפים אצל הסבתא... החבר של משקיפה נמנע מלפגוש אותנו..... כבר כמה חודשים... משקיפה מתרצת בכל מיני תרוצים וקישוקים, מורכב בטוח שזה קשור באמה.... היום הגיע לקחת את המשקיפה ושוב נמנע מלהכנס ולפגוש את אביה.... על מזלו נהיה לו פנצ'ר... מרכיב , ניגש לעזור כי ראה שאינו מסתדר.... החבר לא היה מסוגל להסתכל בעיניו של מורכב .............. מורכב טוען שכנראה שמע והקשיב לסיפורים המפלצתיים של הגרגמלית, עליו ! היתה מסיבת הפתעה לסבתא (אמא של מורכב) ואחותו הגיע מארה"ב... לביקור מולדת.... אז המשקיפים הגיעו... בכדי לקבל את המתנות ... שיחות מאד מרוחקות... חלקים שותקים.... מרחק גדול מאד בין המשקיף לילדיי.... אין תיקשורת... מיוחדת בכלל לא רואה אותם והם לא רואים אותה מדהים לראות את זה? זהו..... והטרגט להיום - משקיף גילה לעצמו ואמר לי וואווווווווווווו\ יש לי אבא "סטייליסט" איזה מוסיקה אתה שומע מה אתה קונה דיסק של עידן רייכל... אתה אבא קול.......... ושיננו צחקנו מתחת לשפם........ ואמרתי לו שאבא שלך מאד אוהב מוסיקה וכמובן שמרכיב אמר " אתה לא מכיר אותי????????????????? זהו - אבא לא מכיר את הבן והבן לא מכיר את אבא - נכון נפלא ? אז הנה אני כאן פה ועכשו עימכם, רצה להשלים את מה שהחסרתי לקרוא ולהגיב........ ולבנתיים שבוע נפלא לכולם.................... אוהבת אתכם
עלמה

עלמה 3

New member
רולן, מה מה מה לא שמעתי טוב !

מתנות ..................... עזרא....................... שיחות ..................... הגזמת... אני אפילו לא רואה את זה באופק ! במורכבות שלנו יש רק - " לקחת " , הם היגו לסבתא רק בכדי לקבל מתנות כל כך צחקנו - הם מקבלים מתנה - ושאלים בפה אחד -"כ מ ה זה ע ל ה" ??? אבל אינשאלללללללללללללה, מפיך לאלוהים ! עלמה

*יערית

New member
עלמההההההההההההההההה../images/Emo124.gif?

פאיייין נתינה?{איפה את במרוקאית} השמיעי קול...קוקוריקו תר
שבוע טוב חברים וחברות

מחלקים מתנות? היכן?גמאני גמאני

רוצה.................... מבטיחה לא לשאול כמה זה עולה? עלמתי,היית חסרה לי כל כך,אף אחד לא הציעה קפה,ואפילו לא עוגה לשבת,,,, תגידי,ואיך מורכב הרגיש במפגש? יאללה ספרי

עלמה 3

New member
יוניץ' בגלל שמורכב משוטט לו כאן

ניתן לו הזדמנות להביע את הרגשתו ותחושותיו.... יאללללללללללה מורכבי, עלמה

rolan

New member
חברים שלי יקרים

הצצתי קראתי ורצתי.... יום מטורף יש לי היום מבטיחה להיפגש כאן בערב בלי נדר
לכולם... יעלי מקווה שאת מרגישה טוב, חשבתי עליך היום!

*יערית

New member
אם כך.....

תפוס את הכסא שלה...חגור חגורה ויהייה נחמד לראות שהכל נשאר במשפחה

rolan

New member
מישהו אולי ראה כאן...../images/Emo22.gif

את זרי הדפנה?...
אני מחפשת אתכם אתם בטח נחים עליהם....
מה, לא?!... אז איפה אתם?...

rolan

New member
חיכיתי חיכיתי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ואפאחד לא בא.... אז לילה טוב לכם יקירי ויקירותי הולכת לנוח מעמל יומי
מחר תזרח
ציפורים יצייצו
ונפגש שוב

מורכב

New member
../images/Emo45.gif שמעתי קול קורא

מתנות שאלתם? אותי לא קונים במתנות! אני מחפש משהו לגמרי אחר מהמשפחה שלי עלמתי היקרה את המתנות לקחתי אפילו שבתוך תוכי רציתי לזרוק אותם למשהו על הפרצוף לזה הייתי קורא משפחות מורכבות X שתיים ומה את אומרת על החבר האם ה-
גם אותו הספיקה לפחיד או שהוא סתם ביישן אני חושב שזה קצת מזה וקצת מזה נכון המשקיפה בטלה אבל אני חושב לאחר תחקיר שזה לא היה כפוי אבל נחכה לחג ונראה רוצים לערוך משאל תבוא או לא תבוא יחזור אילכם יותר מאוחר העבודה מחייבת

למעלה