סליחה אם זה לא קשור.. אבל למורי יש מחר יומולדת לא? [:
I I am IRiTooSH New member 26/8/06 #21 גמאני זכרתי../images/Emo204.gif מחר אני פותחת שירשור זוכרת את החברה? אז בזכותה אני זוכרת XD
מ מ ו ר י 1 New member 26/8/06 #23 אההה חחח תודה../images/Emo98.gif מסרי לה מזל טובב:]וממ לכל מי שהיה ויהיה
I I am IRiTooSH New member 26/8/06 #27 סבבה XP../images/Emo204.gif ויש לה להקה לתת לך את המספר שלה? D: השם של הלהקה אולסטאר
מ מ ו ר י 1 New member 26/8/06 #29 אהה ממ נראה לי שאני מכירה ממ תביאי בכל זאת את המספר:] במקה יש לה תמונה של אולסטר וכתוב גמלי יש כאלה?
I I am IRiTooSH New member 27/8/06 #32 לא.. אחת מהתמונות של תפוז ../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif מספר להקה- 8828
ל לiלי חתiלי New member 26/8/06 #3 חחחח יפה ולי יש היום... יומולדת חצי בדיוק..!! היום בת 17 וחצי.. חחח (אל תצחקו עלי פעם חברה שלי חגגה כי היא לא חגגה בשנה...)
חחחח יפה ולי יש היום... יומולדת חצי בדיוק..!! היום בת 17 וחצי.. חחח (אל תצחקו עלי פעם חברה שלי חגגה כי היא לא חגגה בשנה...)
ל לiלי חתiלי New member 26/8/06 #6 פסדר חפיף... זה כל היום.... עוד חצי שנה בדיוק אני "חוקית" אני אוותר על החוקיות כדי להשאר ילדה.. =[ עצוב.. עצוב..
פסדר חפיף... זה כל היום.... עוד חצי שנה בדיוק אני "חוקית" אני אוותר על החוקיות כדי להשאר ילדה.. =[ עצוב.. עצוב..
ט טפשות זו דרך חיים New member 26/8/06 #17 לשלך.. אבל לא היה לי כוח לכתוב שתי הודעות אז כתבתי בה גם למורי..
ל לiלי חתiלי New member 26/8/06 #18 סבבה..פשוט מור לא האמינה לי.. אני מסבירה לה שרשור והיא אומרת ששרשרת לשלה.. היא לא האמינה אז רציתי להוכיח...
סבבה..פשוט מור לא האמינה לי.. אני מסבירה לה שרשור והיא אומרת ששרשרת לשלה.. היא לא האמינה אז רציתי להוכיח...