סליחה, אני חייב לדעת משהו -

Shykedmi

New member
סליחה, אני חייב לדעת משהו -

בחידוש שאזולאי מבצע ל"אהבה בת 20", מי מנגן שם? אני חייב לדעת מי מנגן בשיר הזה, בעיקר הפסנתרן. והבונוס יהיה לדעת אם הפסנתרן הוא גם המעבד. האם מישהו יודע?

אגב,

מי שאחרי מבחינת העיבודים המוזיקלית הוא רן אביב הגדול והמוכשר... רן אחראי מן הסתם גם לעיבוד של "אהבה בת 20", פשוט איכות שלא נראתה כדוגמתה...!

Shykedmi

New member
קודם כל, הרבה תודות

שנית, יש לי הסגות לגבי העיבוד ולגבי דרך ההגשה של השיר, אבל הפסנתרן. אני חייב לדעת מי הפסנתרן! :) שי

moranush86

New member
לדעתי, ויש מצב גדול....

נדב ביטון. נדב ביטון היה ועדיין הקלידן של יוסי אז יכול מאוד להיות..... אבל לא לקחת אותי במילה

אה איך שכחתי אותו!!

נדב ביטון כמובן ורן אביב. שיתוף הפעולה הביא לתוצאה הזאת... כמו בדיסק הראשון , אגב...

Shykedmi

New member
נדב ביטון, אויש.

הוא אחד המוסיקאים הכי מופלאים ששמעתי כאן בישראל. איזה נפלא. תודה!

a v a l o n

New member
../images/Emo168.gifהפסנתרן והמעבד הוא נדב ביטון

שלום לכולם, אני לא רק מעריץ של יוסי, אני גם זוכה לעבוד אתו קבוע, להלחין לו, לנגן, לעבד ולהפיק לו שירים ובעיקר להפיק את השירה המדהימה שלו באולפן... כן ניחשתם נכון - כותב לכם רן אביב - המעבד של יוסי, ורציתי להגיד לכם שהפורום הזה לא רק מחמם את הלב ליוסי, אלא גם לי, הרי בסה"כ הוא גם בייבי שלי, ואני תמיד מתרגש לראות את הפרוייקט שלנו גדל, בעיקר כשזה נוגע לאנשים, לפרטים, וכל הסיפורים האנושיים, שאני נחשף להם, בין השאר, גם פה, מחזקים את שנינו ונותנים לנו הרבה כוח להמשיך. תמשיכו כך... כמי שמכיר את יוסי מקרוב, הוא באמת ראוי לאהבתכם, והוא באמת מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש בצניעות שלו, בחן ובכריזמה הנצחיים, ובעזרת השם הוא יעלה ויהיה השם הכי גדול במוזיקה המקומית, ומי יודע אולי גם בשוק העולמי (כן, יש גם נסיונות כאלה)... לגבי אהבה בת 20, אמנם אני עיבדתי את כל התקליט החדש של יוסי שייצא באמת בקרוב, אך חשוב לציין שיש שני שירים שלא אני עשיתי, וחשוב לתת את הקרדיט לאנשים היקרים, המקסימים והמוכשרים : אהבה בת 20 עיבד נדב ביטון, שכן, גם ניגן פסנתר, ועשה את זה בצורה מופלאה, ומעוררת השראה... ו-Don't worry baby עיבד חזי שקד המקסים. שלא תגידו שלא אמרתי... תיהנו לכם

i D a N 16

New member
רן אביב../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך בפורום
נעים מאוד אני עידן
אז כבר המעבד/מלחין/נגן/מפיק של יוסי פה,למה שלא תדלוף לנו קצת פרטים על האלבום החדש?
אתה עושה עבודה נפלאה,תודה לך

moranush86

New member
רן אביב הנפלא!!!

אני לא יודעת אם אתה זוכר אותי מההופעות של יוסי בבארבי... אני זאת שנדב ביטון היה בא אלי תמיד לשאול אם החולצה שלו מתאימה ואם הבושם שהוא שם מריח עליו טוב חחחחחחחח אבל רציתי להגיד לך שהרבה בזכותך הבייבי שלך כבר לא בייבי בעיני הארץ והרבה מכירים אותו בזכות העבודה הנהדרת והנפלאה שלך!!! באמת, אבל באמת, שאין עליך!!! תמשיך להיות כ"כ מוכשר אנחנו אוהבים אותך!!!!!!!!!!

רן ונדב אתם פשוט

ראויים להערצה. יש ליוסי מזל גדול שהוא עובד עם אנשי המקצוע הטובים ביותר. ככה זה, בסט הולך עם בסט... ותודה שכתבת בפורום! אנחנו בטוחים שיוסי עוד לא אמר את המילה האחרונה, ושהוא הולך לעשות רעש עם האלבום שהולך ומגיע.......!

למעלה