../images/Emo168.gifהפסנתרן והמעבד הוא נדב ביטון
שלום לכולם, אני לא רק מעריץ של יוסי, אני גם זוכה לעבוד אתו קבוע, להלחין לו, לנגן, לעבד ולהפיק לו שירים ובעיקר להפיק את השירה המדהימה שלו באולפן... כן ניחשתם נכון - כותב לכם רן אביב - המעבד של יוסי, ורציתי להגיד לכם שהפורום הזה לא רק מחמם את הלב ליוסי, אלא גם לי, הרי בסה"כ הוא גם בייבי שלי, ואני תמיד מתרגש לראות את הפרוייקט שלנו גדל, בעיקר כשזה נוגע לאנשים, לפרטים, וכל הסיפורים האנושיים, שאני נחשף להם, בין השאר, גם פה, מחזקים את שנינו ונותנים לנו הרבה כוח להמשיך. תמשיכו כך... כמי שמכיר את יוסי מקרוב, הוא באמת ראוי לאהבתכם, והוא באמת מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש בצניעות שלו, בחן ובכריזמה הנצחיים, ובעזרת השם הוא יעלה ויהיה השם הכי גדול במוזיקה המקומית, ומי יודע אולי גם בשוק העולמי (כן, יש גם נסיונות כאלה)... לגבי אהבה בת 20, אמנם אני עיבדתי את כל התקליט החדש של יוסי שייצא באמת בקרוב, אך חשוב לציין שיש שני שירים שלא אני עשיתי, וחשוב לתת את הקרדיט לאנשים היקרים, המקסימים והמוכשרים : אהבה בת 20 עיבד נדב ביטון, שכן, גם ניגן פסנתר, ועשה את זה בצורה מופלאה, ומעוררת השראה... ו-Don't worry baby עיבד חזי שקד המקסים. שלא תגידו שלא אמרתי... תיהנו לכם