סליחה, אני רק שאלה

סליחה, אני רק שאלה

סתם.... קראתי את הפורום שלכם ויש לכם פורום מקסים. עכשיו אני סטודנטית לתואר שני ואני מעוניינת לעשות עבודה על תחושת השותפות של הגבר בהריון ותהליך קבלת ההחלטות בין זוגות בהריון. אבל, כנראה שאתם לא יוצרים מספיק עניין ואין כמעט חומר עדכני כתוב על הנושא. אולי אתם, כגברים, כאבות חיפשתם חומר על הנושא וגם מצאתם? אם כן אשמח לכל עזרה. תבוא הברכה על ראשכם.

liza26

New member
למה לא לשאול שאלות ספציפיות?

ואז כולם יענו לך מספי תשובות למאמר??

זה רעיון טוב

אני אחבר את השאלות בצורה אקדמית יפה ואשאל פה. בנוסף אני צריכה מאמרים בנושא. אבל תודה אשתמש בהצעה שלך.

Master Stav

New member
גברים .....

תשאלי יענו תשפטי אבל, כנראה שאתם לא יוצרים מספיק עניין ואין כמעט חומר עדכני כתוב על הנושא. יצחקו .... מציא לשאול ספציפית ולקבל תשובות .... אנשים פה ...דווקא מענינים

gils33

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo13.gif

תרגישי חופשי לשאול את כל השאלות - אנו נשמח לענות

wranger

New member
תשאלי, תשאלי, בטח

אני אמנם לא חיפשתי חומר על הריון - אשתי גררה אותי לקורס הכנה ללידה ופחות או יותר שם הייתי הנודניק הראשי בשאלות למדריכה - אבל אחרי שהוא נולד רציתי לכתוב את סיפור הלידה שלו, כי שמעתי שעושים את זה. להפתעתי, לא מצאתי הרבה סיפורי לידה שנכתבו על ידי גברים. וזה חבל בעיני, כי כשאמהות קראו את הסיפור שלי חלקן אמרו שהן מעולם לא חשבו על מה שעובר על הבעל ברגעים האלה. כלומר, זה חשוב לא רק לגברים, כאבות, אלא לכולם. בקיצור, תשאלי, גם אני אשמח לענות.

שאלות לגבי שותפות הגבר בהריון

אז כפי שכתבתי בהודעה הקודמת,מאד מעניין אותי איך הגברים מרגישים בהריון ולכן אני עושה עבודה על תחושת השותפות של הגבר בהריון. כך שאשמח אם תספרו מהחוויות האיושות שלכם לגבי:
הקשר עם בן/ בת הזוג בהריון.
מה מידת השותפות שאת/ה חש/ה שיש בינכם במהלך ההריון. האם את/ה מרוצה ממידת השותפות הזו? (בין הנושאים שאני אשמח אם תשתפו: האם אתם מדברים על החששות והפחדים, על הציפיות מהחיים שאחרי, על ההחלטות למי למספרים ומתי ,על ליווי לבדיקות, החלטות בנוגע לגופה וחייה של האישה, לגבי הלידה עצמה – היכן/ מה חשוב לכם/ מי יהיו המלווים, האם אתם מוצאים הבדלים גדולים ביחס שלכם לנושא ההריון, על מידת הנוכחות של המשפחה המורחבת לאחר ההריון)
עם מי הכי נוח לך לשתף בתחושות הפיזיות והנפשיות שעוברות עליך בהריון? (בן/ בת הזוג, המשפחה המורחבת, חברים מאותו מין וכו')
מה מידת המעורבות של המשפחה המורחבת. האם את/ה מרוצה ממידת המעורבות הזו? ושוב תודה על כל עזרה מצידכם

למעלה