סליחה, אני שואלת שוב, האם זה משנה מטפל גבר או אשה. מה דעתך, האם לאשה יותר טוב שאשה תהיה מטפלת?
ק קפה הפוך וטוב New member 5/7/07 #1 סליחה, אני שואלת שוב, האם זה משנה מטפל גבר או אשה. מה דעתך, האם לאשה יותר טוב שאשה תהיה מטפלת?
ק קפה הפוך וטוב New member 7/7/07 #3 תודה רבה. האם את יכולה להמליץ לי על מטפלים? אנחנו גרים בבאר שבע, תודה . עוד שאלה ,הבעיות בזוגיות יותר באות מכיוון בעלי, כלומר הטענות. האם ללכת עדיין ביחד לטיפול?
תודה רבה. האם את יכולה להמליץ לי על מטפלים? אנחנו גרים בבאר שבע, תודה . עוד שאלה ,הבעיות בזוגיות יותר באות מכיוון בעלי, כלומר הטענות. האם ללכת עדיין ביחד לטיפול?
ח חגית ורד New member 8/7/07 #4 ישנו קישור בפורום ל"אגודה לטיפול במשפחה ובנישואין" שם רשימת מטפלים לפי מקום מגורים. איני מכירה מטפלים מהאזור. גם אם בעלך לא רוצה ללכת, לכי לבד. אין זה משנה מי "הבעייתי" ומי מביא ומביע את הקושי, משנה שלא טוב לשניכם לכן כדאי ללכת יחד אבל אפשר ורצוי לבד אם אין שיתוף פעולה.
ישנו קישור בפורום ל"אגודה לטיפול במשפחה ובנישואין" שם רשימת מטפלים לפי מקום מגורים. איני מכירה מטפלים מהאזור. גם אם בעלך לא רוצה ללכת, לכי לבד. אין זה משנה מי "הבעייתי" ומי מביא ומביע את הקושי, משנה שלא טוב לשניכם לכן כדאי ללכת יחד אבל אפשר ורצוי לבד אם אין שיתוף פעולה.