סליחה, אפשר להצטרף?

סליחה, אפשר להצטרף?../images/Emo66.gif

לפני מספר חודשים חליתי בסרטן השד. היום אני עומדת,ב"ה, לסיים את הטיפולים הכימותרפיים ולפני הקרנות. אשמח מאוד אם אקבל יעוץ בנוגע לדיון מודרך ומידע בקשר למדיטציה / יוגה וכו'. תודה, מיכל

אני לא מכירה את עולם הדימויים...

שלך, ולכן תחילה אשלח לך ברכת ברוכה הבאה לפורום!
תוכלי לספר קצת יותר על מה זה בעינייך הסרטן? איך את רואה אותו בדמיונך, איזו צורה וצבע יש לו, מרקם, וכו'... לאיזו מטרה הוא נמצא שם? מה צריך לקרות כדי שהוא לא יהיה בגוף שלך יותר? אז הנה לך בעצם רעיון לדימוי... פשוט להתחבר לעצמך, לתפוס פינה שקטה, מוסיקה טובה, ובעזרת נשימות לאפשר לעצמך לאט לאט להירגע ולהתחבר לדימוי של הסרטן, אולי אפילו להזמין אותו לדיאלוג ולראות מה הוא עונה לך, ואיך אפשר ליצור איתו סוג של דיאלוג ושיתוף פעולה (ייתכן ותצטרכי עזרת מנחה לחלק מהדברים)... האם עזרתי לך איכשהו? לילה טוב ובהצלחה! הגר

הגר שלום, אני מודה לך

על התגובה המהירה ועל קבלתי החמימה לפורום. לגופו של ענין, סרטן בעיני זה אשכול ענבים שהולך ומתרבה, הענבים הם שחורים. המרקם שלו קשה, והוא נמצא שם כדי לאכול יותר ולהגדיל את האשכול שלו על כל הכרם (הגוף). כדי שהוא לא יהיה בגוף צריך להמשיך את הטיפולים והבדיקות, ו... להרגע ולא לחשוב על זה יותר מידי. רק שקשה שלא לחשוב על דבר שנמצא בתוך הגוף. נא עזרי לי כיצד לגרש את "הדבר" הזה. תודה

PreDirector

New member
בהעדר עצה טובה...

כל מה שאני יכול זה לאחל לך המון בריאות ,תקווה וכוח....

כמה שאלות נוספות

שלום לך וברוכה הבאה לפורום
"ואשכול ענבים שהולך ומתרבה, הענבים הם שחורים. המרקם שלו קשה, והוא נמצא שם כדי לאכול יותר ולהגדיל את האשכול שלו על כל הכרם." ואשכול ענבים שהולך ומתרבה, ומאיפה אשכול כזה יכול לבוא? ומה היה שם לפני אשכול ענבים שהולך ומתרבה? מיכאל רוח מדבר

תודה על קבלת הפנים, האם

אפשר לפנות אליך, אישית (במסר) או לחילופין לתת לי פרטים על הקבוצה שאתה מנחה, מס' טל' כתובת וכו'? תודה

בהחלט ניתן לפנות אלי במסר

או אפילו להתקשר אלי
הנייד שלי מופיע באתר הבית שלי www.icnlp.com שיהיה סופ"ש נעים מיכאל

breuven

New member
אותו נושא

טאורטית ב-NLP יש הרבה אגדות על טיפולים בחולי סרטן כולל סרטן שד זה דורש רמה מקצועית גבוה. אני יודע שלמורה שלי מתבריה יש מספר מטופלות בכל אופן הרעיון של NLP בתחום : 1. ללמוד אך מקודד במוח דמיון שאמור להתגשם בודאות - לעומת "תיקוות" באיזה צבעים גודל עם איזה הרגשה פנימית וכו' - ללהכניס את הטיפול באותן קידודים 2. לא להיות עויין למחלה. לדוגמה לא לדמיין שמשהו טוב (מערכת החיסון הורס משהו רע) אלא - וזה מה שלתענת מספר אנשים יותר מצליח - לדמיין את הגידול כמשהו שצמח יותר מידי משהו טבעי , בסך הכל הגוף שלך - לדוגמה לדמיין עשב שצמח יותר מידי ופרות הולכות בשדה ואוכלות אותו. (רק בקידודים של אמת ולא דמיון או תיקווה) בנוסף יש הרבה עבודה לא רק בדמיון מודרך - קודם יש לשנות הרבה בפנים : אמונות תסכולים לסדר את הכופסה. בברכה ראובן

breuven

New member
המשך

לא ראיתי על ענבים וכו' - נו, מצויין יש לך עם מה לעבוד - בהצלחה דרך עגב - לענבים יש תעם - עוליי צריך למצוא איזה חיה אגדית מישהו מבפנים שבאמת אוהב את זה. איזה חיה יפה ...חד -קרן,,-לדוגמה או אוליי מה שאת חושבת עליו כעת.

תודה על התגובה

באמת רעיונות טובים ואנסה ליישמם. מצטערת שלא כותברת כ"כ בפורום, אני עסוקה עם רופאים וכמובן גם עם הילדים. אז שיהיה לנו הכללללללללללל טוב, מיכל

למעלה