סליחה, אפשר שאלונת?

סליחה, אפשר שאלונת?

בעצם, שתי שאלות האחת מהי ההגדרה של אהבה וירטואלית השניה מתי האהבה מפסיקה לדעתכם להיות וירטואלית. סתם מתוך סקרנות

מולוקו

New member
אהבה וירטואלית, זה הכל וכלום.

יותר חלום ודמיון, מאשר מציאות. פחות חלום וכמעט ללא דמיון שהיא מציאותית. לפעמים עדיף לחלום, לדמיין ולהירטב כשזה שם, וירטואלי. במציאות זה יכול להיות סתם טבילי. אז תחשבי טוב , טוב מה יותר רנטבילי.

../images/Emo41.gifאהבה וירטואלית היא דמיון

חלום של קצת....הרבה דמיון...רק מילים כתובות בלי רגש, השאלה מה אחר כך כשמתפכחים ורואים את מושא חלומותינו..... השיחות שאחרי, הן כבר לא אותן שיחות...

אהבה

"...רק מילים כתובות בלי רגש" באמת??? בשבילי אין אהבה ללא רגש בשבילי אהבה ורגשות במקום בו הם מתקיימות הם הכל לאותו רגע קסום הם הכל! והתפכחות לדעתי היא המפגש בין הדמיון הרצונות המאויים והמציאות ואני, אני מאמינה שאהבה יכולה ליצור מציאות, אולי אני נאיבית, אבל נשאר בי עוד שביב של אמונה שאכן כך נכון וכך אמור לקרות

טאKילה

New member
נעה,אהבה וירטואלית..

ממלא חללים שנוצרים בתוכינו, היא איפה שהוא דומה לתחושה באהבה ויזואלית. האהבה הוירטואלית יש בה האחזות במילים בעיקר, בבטן תחושת פרפרים,אותם פרפרים שאנחנו מטבענו אוהבים לחוות. אולי יש בנו משהוא שהוא לא סתמי,אולי אנחנו תמיד בחיפוש אחר אותה הרגשת ריחוף,למלא משבצת ריקה לא מסעירה. אהבה וירטואלית אין בה נגיעות מישהו אמר שזו אהבה עצמית, באהבה וירטואלית האהבה היא בדמות דימיונית שאני עצמי מחליטה איך הדמות תראה,אני בונה לאותה דמות פנים גוף ואפילו מציירת לדמות האהובה חיוך ועיניים עורגות. ותמיד אדמיין את הדמות לפי טעמי שלי,וכל הבניה הזו באה מתאור שאותה דמות מנדבת לנו,ואנחנו מלטשיןם את הדמות עם הדימיון הפורה. לדעתי האהבה מפסיקה או מתעצמת כשנפגשים בעיקר,כי אז או שהדמיון איכזב לא זהה לציור שציירנו. או שהדימיון לא היה פורה והמציאות עולה עליו. ועוד אפשרות שהדמות היא אהבה של אחרת ואין אפשרות לשרוד יחד כי הוירטואלית היא האהבה הסמוייה. מקוה שנגעתי בנקודות הנדרשות. חג שמח..

למעלה