סליחה גרשון, משהמשה2 ושאר גברי

ענתי44

New member
סליחה גרשון, משהמשה2 ושאר גברי

הפורום. היום אמא לא היתה התינוקת שמרימים, מושיבים על האסלה, מלבישים ומאכילים, אלא בת שלוש בשלב הדווקא והלא רוצה! וגם קצת בת טיפשעשרה. ודווקא שאני נוסעת לת אביב.אז הבוקר הלחוץ בלי להרים יותר מידי את הקול.נפרדנו בנשיקה, והנזק האישי רק בלי איפור וארוחת בוקר, ורצתי לאוטובוס.כשאני מנסה לזכור אם הספקתי להפעיל את מכונת הכביסה או לא. לפני השיעור בסדנה אחי הודיע לי שאולי יצטרך לנסוע ולא יהיה מי שישמור עליה. לחץ אטומי התיישב לי ברקות. ואז כשדיברתי עם האקס שלי ( נשארנו חברים טובים) הוא בירך אותי בחג שמח! צחקתי ואמרתי לו שפורים רק בשבוע הבא, והוא שאל אם שכחתי, מרוב טיפול באמא, שאני גם אישה????? איזה מתוק מצידו לברך אותי ליוםהאישה הבינלאומי.מה זה דבש זרם לי בדם. כל השנים, כשחגגו את יום האישה הבןלאומית, חשתי לא ראוייה לקבל את המתנה כמו כולן בעבודה. הרי הייתי פיטרפן הגירסה הנשית, הילדה המפונקת של אמא.לא אם ולא אישה אוהבת רק בחורה מזדקנת. והשנה הרגשתי ראוייה לברכה. בדרך הביתה, כשהתברר שהספקתי גם לקנות תרופה בסופרפארם לבעל המכולת, וגם להספיק להגיע בזמן לאמא, כשירד הלחץ,חשבתי על הנשים בפורום שלנו. כולן נשים עובדות ובעלות משפחה ועוד מטפלות ביקיר להן.על נשים כמו זהבה, טובה או רוני נאמר כבר " אשת חייל מי ימצא?" יום אישה שמח!!!

אשת חיל , ענתי

לילה טוב ענתי, חג שמח לך לכבוד יום האשה הבינלאומי. את אשת חיל ואין כמוך. אני שמחה שהספקת להגיע הביתה בזמן ומקווה שהיה לך יום מהנה בסדנא. שיהיה לכולנו מחר יום נפלא , למרות האובך והגשם הצפוי. טובה

zs1957

New member
מה שלומך אשת חייל

לאן נעלמת. כתבי משהו את חסרה בפורום. יש התקדמות לגבי הושאים למפגש עם גרי רוט? זהבה שחם

ענתי44

New member
תודה טובה

נחשי איך ביליתי את סופו של יום האישה??????? חחחחחח במשהו לא ממש נשי ( אם כי לא ברור לי למה) בצפייה בשידורי משחקי הכדורגל באירופה. בעיקר במשחק ארסנל וריאל מאדריד
היה נפלא.

zs1957

New member
חג שמח לכל נשות הפורום

היום זה יום האשה הבינלאומי. לבעלי יש היום יום הולדת. הילדים הפתיעו אותו בארוחה טובה שבישלו, ארוחה איטלקית, פסטה ומרק מיניסטרונה. כמו כן הם קנו לו עוגת יום הולדת מהמממת.את הסעודה הגדולה אני אכין לשבת אבשל לו כרוב ממולא שהוא אוהב. אני קניתי לו 3 חולצות מהמממת, ביום שישי אקנה לו שני זוגות מכנסיים. לצערי הרב נבצר ננמי לחגוג עם בעלי וילדי את יום הולדתו בשל היותי בעבודה בגין פרוייקט חשוב שאני עובדת בו.יצא לי לראות אותו בבוקר ולהעניק לו את הברכה שכתבתי לו וכן לברך אותו בעל פה. הכנתי לו ארוחת בוקר טובה, שתינו קפה ויצאתי מהבית. חזרתי ב-22:30 הביתה הרוגהילגי נכינו לי אוכל ,אבל כמובן שלא הייתי רעבה. אוכל את האוכל הטעים מחר. שחיי את חגיגת יום ההולךדת של בעלי ליום שישי וכלצזה בגלל התחייבות לעבודה בפרוייקט רציני שאטני עושה. שיהי לכלולנו שמח וכיף בחיים ללא מכשולים זהבה שחם.

מזל טוב לבעלך

זהבה בוקר טוב, מזל טוב לבעלך ליום ההולדת. אושר ובריאות ונחת מהילדים ושיהיו לכם חיים טובים יחד לשנים ארוכות. אצלנו הכל רגיל. אני מקווה לקחת את בעלי לפגישה עם עופרה. הוא עדיין לא כל כך מסכים. היא רוצה שנבוא אליה לנס ציונה בעוד כשבוע. אני מתחילה להכין את תכנית העבודה בנושא ההסברה. מקווה שגם אתם מתקדמים בנושא. שבת שלום , טובה

zs1957

New member
תודה על הברכות

מצאתי במאית המוכנה לעשות סרט על חולה אלצהיימר , הקשיים והתמודדות המשפחה עם החולה.האם את מכירה משהו שמוכן להחשף.? הסרט מאד חשוב לנושא ההסברה.מדובר בעיתונאית ובי,מאית ידועה,טובה ובעלת ניסיון חולי אלצהיימר. בעלה רופא מומחה לאצהיימר והיועץ המדעי של העמותה. תודה על שיתוף הפעולה זהבה שחם

ענתי44

New member
זר ברכות לבעל של זהבה../images/Emo140.gif

מקווה שתחגגו הייטב ביום שישי. וזהבה שימרי על עצמך ותנוחי.

zs1957

New member
תודה על הברכות

אכן נחגוג כמו שצריך. זהבה שחם

למעלה