סליחה האם את/ה מוכן מנטלית?

צביקה38

New member
סליחה האם את/ה מוכן מנטלית?../images/Emo17.gif

בעולם הספורט באימונים ולפני תחרות חשובה מעבירים את המתאמן אימון/חימום מנטלי המסייעים למתאמן מבחינה פסיכולוגית להגיע להישגים גבוהים יותר. כשאני מביט על האימון בו אנחנועוסקים אני יכול להצביע על נושא העצמה כנושק ישירות לאימון המנטלי. היכן אתם רואים נקודות נושקות נוספות והאם אתם משתמשים בהם לפני תחילת האימון על מנת להגיע באימון גבוה יותר? בשורות טובות וסופשבוע נפלא צביקה ברגמן

היי צביקה

אני תופסת את כל האימון, בכל שלב, בכל פגישה כחימום ותרגול מנטלי. קשה לעשות, בתחום הזה, הפרדה חדה בין חימום לבין תרגול ובין שניהם לבין תפעול. בכל מקרה, אין אימון בלי הפעלת ה"שרירים המנטאליים" ואני עובדת על זה המון. השימוש במשפטים מעצימים שאדם כותב לעצמו ומשנן אותם על פי טכניקה מאד מובנית שאני נותנת כתיבה יומית אינטואיטיבית כתיבה יומית על פי הנחיה שלי שימוש בגישה האונטולוגית השימוש במטאפורות שאנחנו מפתחים יחד, על פי הובלה של המתאמן וההדרכה כיצד להשתמש בהן ביום יום השימוש בדמיון מדיטציות אני מפנה לספרים רבים על פי ההקשר והצורך. כולם - כדי לחדד אספקטים מנטליים בהתמודדות שלנו בקיצור - אימון,באופן שאני מקיימת אותו , מתחיל בנושא המנטלי, נעזר בכישורים המנטליים של האדם ומלווה אותנו לאורך כל העשיה. אור ואהבה ענת

למעלה