סליחה ואיך יתכן בסעיף חינוך..

ליגל2

New member
סליחה ואיך יתכן בסעיף חינוך..

שלי שיש רק ילד אחד ולכאורה "לא הרבה" הוצאות כאילו אני מעל לממוצע... מה לעשות שילדים עד גיל 3 משלמים 1800 ש"ח לחודש לגן פרטי. זה כמעט כמו הוצאה של 3 ילדים. כל השאלון הזה דפוק. הרי חבילת כבלים + אינטרנט עולה מעל 230 ש"ח! כנראה שמי שחיבר את השאלון חי במקום אחר! חבל אם עושים משהו חשוב לפחות שיהיה מדוייק!!!! אשמח לתגובות מפיקי התוכנית/ מחברי השאלון/ פיני גרשון תודה!

hruakho1

New member
hello מה אם יש שני גנים פרטיים....

זה 4000 ש"ח לחודש ברמת השרון get real...

asafy1

New member
טענה מוצדקת!!!!

צודק, בעניין החינוך כשמציינים בפירוט שזה כולל גנים...... מינימום עלות חודשית בגן זה 1,800 ש"ח.... אז פלא שזה מעל הממוצע או שאפשר לחסוך ולהשאיר את הילדה בבית ואז בעצם אחד מהמפרנסים לא ייצא לעבודה..... בקיצור לא עשינו כלום ואם כבר לקחתם על עצמכם פרוייקט חשוב כמו זה עשו אותו נכון ומדוייק..... לתשומת לבם של הנוגעים בדבר

לזה התכוונו: ב"יוצאים מהאוברדרפט"

בסדנה של "יוצאים מהאוברדרפט", נאמר לנו מפורשות, שהעבודה היא על הנתונים האישיים שלנו: בניית תקציב לפי ההוצאות המתאימות למשפחה שלנו (ויש לנו תאומים בגיל משפחתון), אפילו שהסדנה היא קבוצתית (מה שמוזיל עלויות...)

סתם, חיפשנו ברשת...

מצאנו את האתר של "יוצאים מהאוברדרפט", הרמנו טלפון, למען האמת לא התכוונו ללכת על קורס בהתחלה, סתם חשבנו לקבל מהם כיוון טלפוני ולעשות לבד, אבל אחרי שדיברנו איתם עשינו חושבים משפחתי, והחלטנו שדי - הגיע הזמן לקחת את עצמנו בידיים, פרויקט משפחתי - יוצאים מהאוברדרפט, למרות הקשיים.

חוטהשני

New member
גם אני חושבת שיש בסעיף הזה בעיה. עם כל הכבוד - המחיר הנמוך לחינוך בגנים (לא פרטיים (!)) היום היה ההוצאה שנחשבה לגבוהה מעל הממוצע... חבל שלא חישבו זאת לפי גילאי ילדים..

debdaph

New member
שעורי עזר

ןמה על ילדים לקויי למידה שההורים יודעים כי שום מערכת חינוך למעט זאת הפרטית אותה הם ישלמו לא תעזור לילד שלהם? במקרה הפרטי שלי הון עתק. בחודשי הלימודים 2950 שקל לחודש!!!

יהללל

New member
לסעיף חינוך, טלויזיה ואינטרנט, וביט

לסעיף החינוך, לא רק על גני הילדים מדובר ילד שהוא מעל גיל 14 בתיכון - משלם עליו כ- 4,000 ש"ח - 10,000 ש"ח לשנה למוסד החינוכי בו הוא נמצא. ילדים בבית ספר עממי או בחטיבת ביניים, מלבד חוברות לימוד, וספרים נוספים על מה שניתן ודמי רווחה וטיולים עלות של עד 4,000 ש"ח שנתי. ביטוח חובה טוב, אבל מה עם ביטוח צד ג' - מחוייב גם הוא ? טלויזיה ואינטרנט, כשכבר לא קולטים כלום דבר אנטנה כי חברות הכבלים דאגו להרוס תשתיות ומינימום 170 ש"ח בחודש ולא לדבר כבר על האינטרנט - עלות של ספק שירות וספק כמו הכבלים עוד 120 ש"ח בחודש (מינימום). התוכנית מאשימה אנשים שהמצב נגרם בגללם, ולא מביאה גורמים בסיסיים, אין חישוב של מים, ארנונה, גז שסכומם מגיע לעיתים עד לתשלום חודשי של 300 ש"ח בחודש. חבל חבל.

pingwinit

New member
על איזה שאלון מדובר?

איפה נמצא השאלון הזה? תודה על התשובה.

בכלל כל החישוב הזה לא נכון!

יהיה טוב אם אנשי התכנית יבדקו ויערכו אותו מחדש!

למעלה