סליחה כאבי בטן בתחתון ושדיים גדלו

אנגלה27

New member
סליחה כאבי בטן בתחתון ושדיים גדלו

זאת אומרת שיכול להיות שאני בהריון או שאני טועה?

היי אנגלה 27

השאלה היא האם יש לך איחור במחזור החודשי ראיתי שכבר עשית בדיקה בייתית אחת, כמה זמן עבר מאז אולי כדאי לשקול לעשות בדיקת דם.

אנגלה27

New member
לא! מחזור שלי בעוד שבועיים ואני

מעדיפה ללכת לבדיקת דם אם יש לי איחור ואך אין לי איחור ושדיים שלי גדלו וכאבי בטן כל זמן ומה זאת אומרת? אחרי שקיימתי יחסי מין עם בעלי ואחרי שזה נגמר והרגשתי כאבי בטן ואחרי יומיים שוב כאבי בטן כאילו שאני צריכה לקבל מחזור ואך מחזור שלי זה בעוד שבועיים! מה זאת אומרת?

Gill Gallad

New member
יתכן שכן../images/Emo45.gif, יתכן גם שלא../images/Emo31.gif

כאבים בבטן התחתונה ובשדיים בהחלט עשויים להצביע על הריון אבל לא בהכרח, הם יכולים גם להעיד על מחזור שמתקרב... לכן אם המחזור שלך כבר מאחר למה שלא תעשי בדיקה חוזרת או בדיקת דם?

אנגלה27

New member
מחזור שלי זה בעוד שבועיים ואז אני

לא יודעת אם זה מחזור או הריון?

אז הכי טוב זה לעשות שוב בדיקה

בייתית בעוד שבועיים כשהמחזור רמור להגחע אפילו יום אחרי עדיף שיהיה איחור ואז לעשות בדיקה בייתית על הבוקר עם השתן הראשון שיהיו לך בשורות טובות אמן

אנגלה27

New member
אבל אין לי סבלנות לחכות בעוד שבועיי

אני מתה לדעת אם אני בהריון ואקווה שכן!

גורבי

New member
הי אנגלה, וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

קחי בחשבון גם שאם המחזור שלך אמור להגיע בעוד כשבועיים, הסימנים האלו יכולים להיות גם סימנים לביוץ (לאחדות מאיתנו יש). אם זה המקרה, אז זה בדיוק הזמן להתחיל בחגיגות
. ובעניין חוסר הסבלנות לחכות את השבועיים - או, כולנו באותה סירה פה (אני מתחילה את השבועיים שלי היום), וגיליתי שכתיבה בפורום בהחלט יכולה לעזור בהעברת הזמן קצת יותר מהר. שיהיה בהצלחה
בכל אופן!

פּוֹנְג

New member
אם המחזור שלך הוא בעוד שבועיים

אז יכול מאד להיות שהסימנים האלו הם הסימנים של הביוץ. גם לדעת מתי הביוץ זה מצויין. בהצלחה וברוכה הבאה.

אנגלה27

New member
השאלה אם אפשר ללכת עכשיו לבדיקת דם

לבדוק אם אני בהריון אפילו שאין לי איחור ואז יש סימנים או שזה עדיין מוקדם מדי????

אנגלה27

New member
ועוד שאלה? אני כל זמן עצבנית ומנדנד

ת אל הרגלים שלי מעצבים!מה זה אמור להיות קשור להריון כך קראתי באירטנט על הריון הראשון שגורמים למצבי רוח! אם זה נכון?

למעלה