סליחה - לא ידעתי איפה לשרשר - דימוםםםםםם

נועה277

New member
סליחה - לא ידעתי איפה לשרשר - דימוםםםםםם

פליז תחזיקו אצבעות שהדימום הזה ייגמר כברררררר

אני כמעט 4 חודשים אחרי לידה רביעית. אחרי חודש ומשהו עשיתי הפסק טהרה ואח"כ במקום לטבול קיבלתי מחזור. בסיבוב הבא קיבלתי מחזור שנמשך שבועיים וחצי ועכשיו אני שוב במחזור כבר 15 ימים, בימים האחרונים זו ממש הצפה. חבילת תחבושות שלישית עומדת להיגמר!!! ואני בכלל לא רואה סיום באופק..

debby12

New member
מנהל
אוי

מצטערת לשמוע - לא נשמע תקין.

מן הסתם אי אפשר לאבחן באינטרנט גם לו הייתי בעלת רשיון לעסוק ברפואה (ואני לא...)

העצה האחראית תהיה להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך בהקדם

אם את רוצה ניחוש בלתי מבוסס באפילה הייתי הולכת על שאריות שילייה ברחם:
http://www.leyda.co.il/שארית-שליה

אבל כאמור - זה סתם הימור לא מבוסס. רק רופא/ה יוכלו לומר לך ממה זה נגרם.....

נועה277

New member
קשה לי להאמין.. כי היו הפסקות בדימום

נשמע לי יותר כמו חוסר איזון הורמונלי, אפילו מכירה מישהי שהרופא צחק עליה (מוזר, כן?) במקרה דומה ואמר שזה תקין..

ב-2 מתוך 3 ההריונות הקודמים הרחם לא התכווץ מספיק טוב וקיבלתי כדורים לכיווץ (+השאריות נשלחו למעבדה ונשללה אפשרות של שאריות שיליה), בגלל זה ביקשתי וקיבלתי מנת פיטוצין כפולה אחרי הלידה בשתי הלידות האחרונות. בניגוד לפעם הנוכחית בלידות הראשונות לא הייתה הפסקה מוחלטת בדימום, מה שכן היה עכשיו. בנוסף, כחודש אחרי הלידה נבדקתי (במיון, כי היו לי כאבים..) והרחם היה נקי וכמעט מכווץ לגמרי.

בכל מקרה, נרשמתי בינתיים לרופא נשים עליו אני סומכת מהפעמים הקודמות.. נראה מה יגיד.. מקווה שעכשיו הדימום פוחת סוף סוף (כך נראה כרגע).

debby12

New member
מנהל
קטונתי....

רק אציין שלא הייתי לוקחת ברצינות את כישוריו המקצועיים של רופא ש"צוחק" על מטופלת שלו [כי זה נראה לי לא מקצועי]

למעלה