"סליחה, לא ידעתי שאת ערבייה"

laei49

New member
"סליחה, לא ידעתי שאת ערבייה"

משפט נפוץ כן.
אני רוצה להבין אבל , על מה הסליחה? "לא התכוונתי שכל הערבים" , זה אמור לנחם אותי?
על מה על מה על מה סליחה?על זה שבן אדם חושב ככה או על זה שהוא פלט את הדברים האלה "ופגע בי"?אני באמת תוהה למה אנשים אומרים סליחה

מישהי שאני מכירה אותה , התחילה ללכלך בגלל משהו , אני חיממתי אותה ובסוף אמרתי לה שאני ערביה(אני תמיד מנסה לחשוב על דרך מקורית להגיד שאני ערביה, אבל אין לי משהו) ואז באה ההתנצלות. אז באמת על מה ההתנצלות?

מוכר

בעבר זכיתי באיזה ערביה חמודה עם השנים אני לא ממש נתקלת בזה כי אני מסתובבת באותן מסגרות וכולם מכירים אותי אז אין אלמנט ההפתעה וגם משתדלים לא לכנס לנושאים טעונים
היום אני זוכה ב אין מצב שאת ערביה כי את לא יודעת לבשל ,לא יודעת להכין קפה ,רווקה קרירסטית ,ניפצתי להם את כל הסטיגמות ומדי פעם אני זוכה באיזה ערביה את ! את משלנו ערביה מזויפת למי אכפת שיקפצו לי

laei49

New member
לא כזה מזיז ולא נעלבת כמו פעם

שאומרים דברים מגעילים
מה שיותר מרגיז אותי הסליחה שאומרים לי

laei49

New member
שלא יעשה כלום ושלא יבקש סליחה בטח

כי זה צבוע בעיני

תמיד תשאירי לאנשים פתח לבקש סליחה

אפילו אם נראים צבועים.

עצם העובדה שיהודי מבקש סליחה מערבי

או ההיפך,

בימינו, סליחה היא דבר יקר.

תמיד תשאירי את הפתח הזה פתוח.

כדאי לך.

GuyN2

New member

אנשים צבועים
לפעמים כשיוצא לי לדבר עם ערבים על נושאים טעונים כמו פוליטיקה אני אומר להם את כל מה שאני חושב, בלי להגיד סליחה ובלי להתייפיף
האנשים שמנסים להיצתדק אחרי שפלטו משהו לא במקום ליד ערבי ואומרים "סליחה" ומתחילים להתייפיף הם בדר"כ גזענים צבועים, שגם לא מודעים לגזענות שלהם

yamkachol

New member
חחח...איזה אנשים.

יופי שאת מרוצה ממי שאת - ושיקפצו לך.
זו הדרך (זו בעיה שלהם ולא שלך).
שיהיה לך יום טוב ומוצלח!

איזו צביעות

בואי לדוגמא תספרי לנו מה את מדברת\חושבת או הסביבה הקרובה רחוקה שלך כשיש פיגוע בישראל ויש הרוגים.

וגם תספרי לנו האם כל אלה שאת יודעת שדיברו או שמחו על הפיגוע ביקשו סליחה?.

(להבדיל, זה שדיבר לידך לפחות ביקש סליחה)

מה הקשר ?

מה הקשר למה היא חייבת להגיב או להתנצל על פיגוע ? למה היא ביצעה את הפיגוע ?ואיך הגעת לזה שהם שמחו ? ומה בדיוק העמדה שלהם ?
אתה סתם מסיק מסקנות ומשמיץ

laei49

New member
בדיוק..

אבל אם בכל זאת אתה שואל, אני ממש לא שמחה על רצח של חפים מפשע..אבל כפי שכבר אשי 1 האחת ציינה, אני לא ביצעתי את הפיגוע..על מה יש לי להתנצל?

תמיד יש קשר אצלו

יש קשר בין תרבות יפן לתרבות בגדדית
לא משנה מה הקשר
בשתי התרבויות יש בני אדם עם אוזניים פה ועיניים.

למעלה