סליחה, מישהו יודע כמה נגמר ריבר-בוקה...?

כרוני

New member
יואל תפסיק לפתוח ניקים חדשים כל....אההה

זה אתה....
אתה מאמין שבכלל ישנתי ולא ראיתי את המשחק? ושהטלפון צלצל באכזריות גם כדי להעיר אותי משנתי וגם כדי להודיע לי על אי פיטוריו של ההולך לים....

Yali9

New member
אם ישנת בזמן המשחק

זה אומר שבכלל לא חשבת שיש איזושהי סיבה לקום ולראות אותו? חזית את התבוסה ?? רע מאוד, אפילו בשביל אוהד בוקה. בוקר טוב. יהלי.

כרוני

New member
לא נכון.

אפילו המרתי על נצחון של בוקה
(שששששש יואל....כבר הגיעו לישראל חיצי הציניות המשובחת שלך) תירוצים: לילה לפני לא ישנתי כלל. כל אתמול התרוצצתי לסגור דברים בחיפה. הגעתי הביתה ו...................פוף התעוררתי למחרת (למרות שהתעוררתי לשעתיים כי משהו קצת "הציק לי בטלפון". בדקתי את התוצאה, ראיתי מה יואל כתב, ותרתי על ביקור במסנג'ר....כן יואל, ידעתי שארבת לי שם......וחזרה למיטה). בוקר אור. יום טוב. רועי

yoelmati

New member
רשימת תירוצים אפשריים לפתיחת התחת שראינו היום

1. "אנחנו מתרכזים בקופה אמריקה / אליפות העולם לקבוצות" - כן, בגלל זה עליתם בהרכב הכי חזק שלכם? לא ייאמן כמה פעמים התירוץ הזה משמש אתכם. 2. "חחח אז מה, גם עם ההפסד הזה אנחנו מקום שני. ואיפה ריבר בטבלה תזכיר לי?" - בהחלט טיעון מצויין, רק מה - לא אכפת לי. 3. "ריקלמה לא שיחק" - גם עם האפס הזה הייתם מפסידים היום ביכולת של ריבר. היו הרבה מהלכים שריבר עשתה יותר מ-10 מסירות רצופות בלי נגיעה של בוקה. השיא לפי ספירת הפרשן היה 26 מסירות רצופות, מתישהו במחצית השניה. עקבים בין הרגליים, ההגנה של ריבר שפשוט לא הפסיק לסבסב את פאלסיו (וואו, כישרון!) ופלרמו (אין מילים!), וילד בן 19, שבגלל כל הבלאגן שהוא עשה בהגנה של הבוסטרוס, חטף יותר מכות מכל ה-PUMAS נראה לי. חבל שהיכולת הזו לא תמיד יוצאת לפועל. 4. "תמשיכו להתלהב מניצחונות בודדים, בתכלס אתם לא שווים כלום רוב העונה" - אני יודע, לא אכפת לי. הניצחון הזה שווה יותר מכל אליפות. 5. כרוני, עוד משהו? ולסיכום - שקט שקט כאן בשכונה שלנו. אומנם ברגעים אלה ממש נבחרת הראגבי של ארגנטינה משחקת, אבל לדעתי כל הבוסטרוס מתחבאים עדיין בבארים ופאבים ועושים את עצמם כאילו הם מעודדים, רק כדי לא לצאת ולהיתקל בנו. הבושה, למרבה הצער, לא תעלם להרבה זמן. GRACIAS RIVER.

למעלה