סליחה מראש על ההערה....

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
סליחה מראש על ההערה....

לא רוצה להישמע ציניקן, אבל משום מראה הפורום מאוד דל ומצומצם בהיקף שלו. אישית - לא נוח לי עם זה. אם מישהו לא שותף לדעה שלי שירים את היד.
הנה משהו שהבטחתי מזמן אבל לאור ההשתתפות הדלה פה החלטתי לנסות למצוא לי מקום אחר - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1693&msgid=95271934

snup

New member
אכן אני מסכים איתך

לצערי הרב אחד הדברים השליליים בעדה התימנית הוא הקושי לפרגן האחד לשני. מבחוץ כולם אומרים שלתימנים יש אופי רך, אבל תימני מתנהג בתוך העדה שלו כאחד שרוצה להיות תמיד בראש, חוסר פירגון הוא דבר נפוץ. למען האמת, חשבתי שזה רק בדור השני, אבל התברר לי שזה היה טבוע עוד בדורות הקודמים. יש לזה הרבה סיבות וצרה היריעה מלהסביר. שיהיה לך חג שמח.

rafyavraham

New member
שבט יהודה,כולם בני מלכות...ולא מקבל

בס"ד שבט יהודה,כולם בני מלכות...ולא מקבלים מרות מאף אחד לטוב ולרע... מועדים לשמחה .

אחי לפי המסורת התימנים משבט יהודה

לפי כל רבני תימן גלות תימן רובה ככולה הייתה משבט יהודה

דרומית למה ההכללות המטופשות

ראשית כל אנו ישראלים ב100000000% גדלנו כל אחד בעיר אחרת במשפחות שונות מדוע את חושבת שאנחנו דומים אחד לשני* לכל אדם ישנה אפשרות ללמוד על התרבות של אבותיו *למרות שהוא רחוק רחוק מהתימניות/את זה עושים בצורה יפה האתרים התימנים

שושי 13

New member
הודעתך נמחקה כי -

לפי הכללים והנוהלים במערכת תפוז, אין לגנות ולהעליב על גבי הפורום . לדעתי אפשר להתווכח ולומר מה שחושבים ובכל זאת להשאר ברמה הנדרשת. אני לא מוצאת את זה יפה להכנס ככה סתם למקום מסויים רק בכדי לגנות - את יכולה להעלות את הנושא, להביע את דעתך - בנימוס - ולקבל כמובן תגובות בהתאם. אני בטוחה שאם היית כותבת את אותו הדבר במילים פחות בוטות היית מקבלת גם תגובות. ובכל זאת ברוכה הבאה לפורום ובתקוה להמשך נעים.

אולי

מרוב שהתימנים קמצנים, אז אין להם בכלל מחשב, שלא נדבר על אינטרנט, בגלל זה האתר פה לא מתפקד, ואני לא יודעת אם הוא בכלל יחזיק מעמד, או שמא יסגר בזמן הקרוב, ממני התימניה המאוכזבת מעדתה

yamany777

New member
יאללה...תזהרי שלא ירד לך הצבע!

אם את רוצה את יכולה לדבר בשם עצמך בלבד.. שונא את ההכללות האלה ואין לך הקלות בגלל שגם את תימניה

PC Freak

New member
אולי באמת...

בגלל שאת לא תימניה...יש לך מחשב...את לא קמצנית...יש לך אינטרנט...ובגיל שלך יש לך זמן לבלבל לתימנים ת'שכל. אולי???

למעלה