תודה רבה! אכן, פליז, אבל במובן בקשה ולא הגשה.פורום בלשנות ושפות עולם עדיין קיים (אם כי לא נראה פעיל במיוחד).
אני לא יודעת גרמנית, הייתי מנסה להיעזר בתרגוגל (Google translate) ולתרגם מאנגלית לגרמנית. אם הבנתי אותך נכון, זו המשמעות של please, לא?בלשנות ושפות העולם
תוכלו גם לברר היכן ניתן ללמוד בלשנות, ואיזה מן השיטות השונות כדאי ללמוד באיזו אוניברסיטה. כידוע לכם, יש בלשנות מסוגים רבים ושונים, על כל אחד מהם תוכלו לקבל כאן מענה נושם ובועט, ובדרך כלל גם מהיר (:. אם אתם עצמכם בלשנים - תוכלו להשיב לשואלים, ולקיים דיונים מַפְרים עם חברים ועם משתתפים...www.tapuz.co.il
לא מוכר לי שימוש ב-please בהקשר הגשה.תודה רבה! אכן, פליז, אבל במובן בקשה ולא הגשה.
תודה רבה!
האם לפי ידיעתך אין יותר פורום שפות?
תודה רבה !!
מה שהצלחתי למצוא, זה רק פורום שהעדכונים האחרונים בו הם מלפני ה"מעבר" למתכונת הפורומים החדשים, משנת 2020לא מוכר לי שימוש ב-please בהקשר הגשה.
פורום בלשנות היה הפורום הכללי לשפות; היו עוד קצת פורומים ייעודיים (למשל ללימוד אנגלית), לא בדקתי מה עלה בגורלם. אתה יכול לחפש ולבדוק.
ואללה! אכן מילה מוכרת. משום מה לא חשבתי עליה...bitte.
ידע אישי (5 לירות ) + תרגום שני משפטים מאנגלית לגרמנית (כעצת טריליאן).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.