סליחה מראש שלא קשור לפורום אבל

דוד 1232

New member
סליחה מראש שלא קשור לפורום אבל

זקוקה לעצתכם: מזה כ-7 חודשים מתנהל ביני לבין חב' "הוט" שיחות טלפוניות עם מחדלים שונים, והם מתעלמים מכל הבטחה שניתנת לי, פשוט התעללות לשמה, כל מוקדנית ו/או מוקדן אומרים לי דבר מה בטל' ושום דבר מזה לא מתקיים, פשוט מלים באויר. אני לקוחה שלהם מעל 25 שנה והם לבטח חושבים שאני "בכיס" שלהם. אודה מאוד אם מישהי יכולה להפנות אותי לגורם כלשהו שיכול לסייע בידי בנושא., פשוט אני על סף התמוטטות מרוב עצבים על מה שהם עושים לי. שוב מודה מאוד.

מפליא אותי שעדיין לא הבנת שעדיף

לעזוב אותם לטובת יס אשר קשובה הרבה יותר ללקוחות שלה.
בחברת יס גם יעזרו לך להתנתק בקלות. בזמנו כאשר עברתי אליהם, הם לא גבו ממני תשלום עד שלא התנתקתי מהוט, למרות שכבר הייתי מחוברת ליס.
גם איכות השידורים הרבה יותר טובה.

mmw2008

New member
היי

קודם כל מצטערת לשמוע על עוגמת הנפש שאת עוברת.
קרה לי בעבר תקלה, עם חברה שקניתי ממנה אופני כושר. היה בעיה באופניים והם התחייבו לאחריות כל החיים, וכשדרשתי את הטיפול שלהם,
הם לא עזרו. פניתי לאמון הציבור והחברה מיד התקפלה והם תיקנו את האופניים.
אני מקווה שהם יוכלו לעזור לך, הנה האתר שלהם:
http://www.emun.org/ptrust/html/web/zkesher.htm
את יכולה להגיש תלונה באתר, כמו שאני עשיתי והם חוזרים מהר.
בהצלחה!

בניגוד לאירוע הנקודתי עם אופני

הכושר, לא נראה לי שאמון הציבור יעזור.
זוהי חברה שידועה בזלזול שלה בלקוחות (עד היום נשארו חייבים לי 60 ש"ח שעם ריבית והצמדה של 7 שנים, בטח הגיעו לסכומים גבוהים הרבה יותר)
ובחוסר האכפתיות שלה. וגם - בחוסר האמינות. כי עוד קודם להתנתקות שלי מהם, הבטיחו הרים וגבעות כדי לשמר אותי כלקוחה שלהם אבל שום דבר
מזה לא קרה.
דוד יקרה, חבל על העצבים שלך ועל הכוחות ועל הכסף. אני לא סוכנת של יס ולא מקבלת מהם אחוזים אבל ממליצה לך מקרב לב פשוט לעבור.
למה להישאר עם חברה שבמשך שבע שנים לא מפסיקה לפגוע בך?

mmw2008

New member
זה בעיה שהם המתחרים היחידים של יס

והם נותנים מחיר זול יותר.
אני מניחה שהרבה נהנים מהשילוב של האינטרנט,טלפון ולווין במחיר משתלם (גם אחי ביניהם, אבל ברוך השם לא היה לו בעיות איתם).
אנחנו ביס כבר עשר שנים בערך ומאוד מרוצים, הן מהתוכן והן מהתפעול של הממיר (יותר אוהבת למשל את אפשרות המדריך של יס, לעומת של הוט), הרבה פעמים הציאו לנו לעבור להוט (גם אחי) ולא רצינו, אז משלמים יותר אבל אין כאב ראש.
כמו אורני, ממליצה לך לעבור חברה ולחסוך לך את כל הלחצים וכאבי הראש. לפעמים עדיף להשקיע כמה שקלים יותר בשביל הבריאות.

למעלה