סליחה מראש . . . .!

im to hot

New member
סליחה מראש . . . .!

אני בטוחה שהרבה נכנסו לפורום וכבר שאלו את השאלה הזאת . . . ! אומנם לא מצאתי אותה אז החלטתי לכתוב בודעה. . . ! מה ההבדל בין מיני אייפוד לבין אם פי 3 ? ? ? ? אני לא ממש מבינה בזה אז ממש מקווה שתעזרו לי כי אני מעוניינת לרכוש לי מיני אייפוד או אם.פי 3 ולא יודעת ממש מה ההבדל בינהם

bitonano

New member
תשובה...

שאלה מוכרת יחסית... אייפוד וגם המיני אייפוד הם סוג של נגני MP3. בכל מקרה את יכולה לקנות דברים טובים ותר במחיר של מיני אייפוד דור 2 חדש.

im to hot

New member
תודה רבה

אז במחיר של איי פוד אני יכולה לקנות 2 אם.פי 3 אז יותר שווה לי אם פי 3 תודה רבה לך

weird dust

New member
הוא התכוון למשהו אחר

אני יבהיר שאייפוד הוא נגן MP3 רגיל רק עם שם כמו אייריבר או קריאייטיב. בעיקרון אפשר לקנות נגנים טובים יותר ממה שהוא מציע במחיר זהה. זאת היתה הכוונה שלו.

יאיר B

New member
הרבה בלאגן

בכלליות: MP3 הוא סוג של פורמט מוזיקלי. **כל** הנגנים שנמכרים כיום תומכים בו ויכולים להשמיע שירים שקודדו בפורמט זה. מכאן ש-MP3 זה לא מוצר מסויים, אלא פורמט מוזיקלי. למכשירים יש שמות לפי היצרנים שלהם (IRIVER, קריאייטיב, SANDISK וגם IPOD) או לפי הדגם. לפני מספר שנים, חברת אפל (זו של מחשבי המקינטוש) החליטה להיכנס לשוק של נגני ה-MP3 ויצרה את המותג IPOD. המותג הזה הצליח מאוד (מסיבות רבות) והוא נהפך לשם נרדף לנגני MP3 כמו שג'יפ (סוג של רכב) הפך לשם נרדף לרכבי שטח ופריג'דר הפך לשם נרדף למקרר (למרות שמדובר בשם של יצרן מסויים). ה-IPOD הוא נגן עם איכויות טובות, אבל הוא יקר. סה"כ הוא "עוד נגן" (לא לקול אותי בבקשה!) בשוק הנגנים הצפוף במותגים. אם תרשמי מה את רוצה מהנגן וכמה את מוכנה להשקיע, אני בטוח שחברי הפורום יוכלו לייעץ לך סוג ודגם מתאימים.

im to hot

New member
תודה רבה

ואיזה סוג של אם.פי 3 כדאי לי לקנות ושיהיה עדיין במחיר סביר כי יש כאלו שעולים 1,500 ויותר וממש לא בא לי להשקיע סכום כזה על זה

SnipeR3

New member
מה הדרישות שלך

מהנגן? לריצות וספורט או סתם לנסיעות? באיזה נפח? שתדעי מה את רוצה בדיוק נשמח להמליץ.

salinasg

New member
את לא יכולה לקנות אמ.פי.3

אי אפשר ל"קנות" את זה. זה רק פורמט, סוג של קבצים במחשב. פשוט ישנו מכשיר שמנגן את הקבצים האלה. מקסימום אפשר לקרוא לו "נגן אמפי3" ולא "אמפי3" (שוב, אמפי3 זה רק שם של קובץ לצורך העניין). אמרת שאת לא רוצה להשקיע 1500, אז כמה את רוצה להשקיע? הכל בעולם הזה זה כסף :) אז דבר ראשון כמה כסף את רוצה להשקיע? אני מניח שבטח ימליצו לך על סאנדיסק...

weird dust

New member
או על אייאודיו ../images/Emo6.gif

ואפשר לקנות MP3 אם אתה רוצה זה עולה 4 שקל לשיר
אבל זה שטויות ולא רציני, לא מומלץ לקנות שירים עדיף לקנות דיסק ולדחוס אותו שזה אותו דבר מבחינת החוק.

למעלה