סליחה מראש

סליחה מראש

על השרשור הקצת דפוק...
אבל לי זה נראה כאילו אני היחידה בפורום שאין לה סוס וזה נורא ביאס אותי אז אני באמת היחידה... ותגידו כמה סוס רינינג טוב עולה?

The Bitter End

New member
אממ

אין לי מושג כמה עולה סוס ריינינג טוב, אני בכלל אינגלישית. קצת הציק לי בעין השירשור הלקוי, להבא- לנצל"ש שירשורים אחרים.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאפשר באלפים

אפשר גם בעשרות אלפים (ומעבר לזה) תלוי כמה טוב..

lions queen

New member
../images/Emo118.gifלא אמרתי איזה מטבע,

אפשר גם ביורו.. שורה תחתונה, זה תלוי..

את ממש לא היחידה...../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

להרבה אנשים בפורום אין סוס! (לי למשל
) כמה זמן את רוכבת? האם את מתחרה גם? מחירים של סוסים יכולים מאוד להשתנות. תלוי בגזע, קווי דם, גיל ועוד ועוד.

חחח אז אני לא היחידה

אההה אני רוכבת 7 שנים גם רינינג אבל לאחרונה התחלתי טרייל כלאס... וכן אני מתחרה קצת וכנראה נכנסת לאליפות נוער במרס או אפריל... משהו כזה...

shirli0811

New member
את לא היחידה בלי סוס..!!

ובקטנה, כל עוד את רוכבבת בחווה יש תמיד סוסיים שמחפשים את החום והאהבה שאאת רוצה לתת.. את לא חייבת שזה דווקא יהיה הסוס הפרטי ששלך..!!1

קריאה לווינגז. שלושה דברים:

1) גם לי אין סוס
ואין לי מצב רוח להרחיב עוד בנושא הזה. 2) מחיר סוס ריינינג טוב תלוי בגורמים שונים כמו הגיל, הגזע ועוד גורמים. 3) נראה שאת לא יודעת מתי בדיוק לפתוח שירשור חדש- כי בעצם העלת כאן שאלה קטנה שלא נפתחת לדיון. בפעם הבאה שיש לך שאלה קטנה שרשרי לשירשור 'שאלות ונצל"שים'. כדי לדעת את אומנות השירשור- יש הסבר בטאגליינס (אם אינני טועה), ואם ווינגז תקרא את הודעתי אז אני מבקשת ממנה לשים כאן את התמונה שמסבירה על שירשור נכון. המשך חג שמח

ווינגז

New member
אומנות השרשור../images/Emo26.gif

והסבר קצר וברור (בטקסט ולא בתמונה), אפשר למצוא ממש פה.

סוני DSCH1

New member
היה

לנו בחווה סוס ב- 70 אלף דולר ויש לנו סוס ב-15 אלף שקל? יש לנו סוס שהוא רק בן שנה ב10 אלף שקל. תחפשי עם בא לך יש כמה טובים במחיר זול.

למעלה