אני פה על תקן ורדה רזיאל ז'קונט ../images/Emo13.gif
נראה לי ש... תזרקי אותה
ואם זרקת כבר, תשאירי אותה שם וזהו. למה
להשמיע לך חלק ממה שאת אומרת? (לא, כי נראה לי שיש לך טיפה ספק בלב עדיין לגביה):- זו אינה פעם ראשונה שאנחנו "ברוגז". (נשמע כמו זוגיות צפופה בין גבר לאישה שתמיד רבים ולמה לעזזל נשארים ביחד? רק אללה יודע. כאילו אין עוד אנשים בעולם ונגמרו כל האפשרויות לחיים אחרים) למעשה, בכל פעם שהתגלע בינינו ריב או ויכוח היא היתה נוקטת ב"ברוגז". אני מבחינתי הייתי מנסה "להחליק" את העניינים ומתקשרת אחרי יום-יומיים כאילו כלום לא קרה, אך היא, בכעסה, היתה פוגעת בי בצורה ארסית ממש במילותיה ובהאשמותיה. (למה מי מת? את שק חבטות?, אפילו אם אני לא אובייקטיבית ונוטה לכיוון שלך, בכל זאת - אם יש לה משהו להגיד, לא אומרים דברים בצורה אלימה. יש דרך גם להעביר רגשות בלי לפגוע ואם זה באופן קבוע, אז שוב, למה מי מת? ו.. זה כולה חברה. לא נישואים קתוליים. חלס, חברה חדשה תמיד תמצאי) נדמה כי דבריי נפלו על אוזניים ערלות. בכל פעם שזעמה עלה בגלל עניין כזה או אחר, ההתנהגות היתה יוצאת מכלל שליטה. (מאיך שאת מתארת את זה, את היחידה שמשתדלת ומנסה לבוא לקראת בקשר הזה, או שלא?)
לא פעם יצא לי לומר לה שאני לא מוכנה לקבל יחס כזה/צורת דיבור כזאת את לא רצינית. ככה אישה מוכה אומרת לבעלה "זו הפעם האחרונה שאתה מרביץ לי, אני לא מוכנה לסבול את זה, עוד פעם ואני עוזבת", ואח"כ הוא שוב מכה אותה, היא שוב מקבלת מכות, ושום דבר לא קורה, כי בסוף הוא אומר לה: אני אוהב אותך, אני אשתנה, תראי שיהיה בסדר והכל יהיה אחרת. (יענו את היית עושה צחוק מעצמך כל פעם שהרשית לה לשוב ולעשות את זה. כמה פעמים צריך לחזור כדי להבין שזה פשוט לא זה?, ולמה להמשיך ולנסות בשביל מישהו שפשוט לא שווה את זה? אם את מתכוונת לזה שאת לא מוכנה לקבל יחס כזה, אז על מה הדיון בכלל? אל תקבלי יחס כזה וזהו. למה בכל אותן פעמים שבת לקבל את היחס הזה עוד פעם ועוד פעם, שאמרת שאת לא מוכנה לקבל? אמרת שהיא לא עושה שום מאמץ לשנות את היחס אליך, אז... מה השאלה?) אני מרגישה שוב ושוב איך היא מתנצחת איתי, עונה תשובות הפוכות מדבריי, כאילו בכוונה. (קרב איגרוף?) בסוף אמרתי לה: "אני חושבת שאת פשוט לא מבינה אותי", והיא ענתה: "תעשי לי טובה, לכי דברי עם מישהו שמבין אותך". אז הלכתי. {טוב עשית
זה נשמע כמו קשר מאוד לא בריא, ואיך הוא מועיל לך בדיוק, ולמה בדיוק את מתגעגעת? אם היה טוב וכנראה היה, עושה רושם שהרע מרובה מהטוב בהמון. לא כדאי. MOVE ON למשהו בריא וחיובי יותר שעובד בשבילך לדעתי} גם היא חסרה לי בחיי. (במה? את הטוב לא סיפרת/לא הדגשת, והאם באמת הרע רב יותר מהטוב בקשר ביניכן? לא נראה לי, וגם לך לא) אבל האם אני חושבת שהיא השתנתה?
לא. האם אני חושבת שיש בסיס חדש להתקשרות בינינו, שמבוסס על הבנה וכבוד הדדי?
גם לא. את עוד שואלת על סליחות? נראה לי שמי שצריך לבקש פה סליחה זאת היא איך אומרים? לשיפוטך. לא שיש פה הרבה מה לשפוט לדעתי עשית נכון ואת יכולה להשתחרר מכל ייסורי מצפון או הרגשה רעה. זה שהיא רוצה אותך בחזרה זה אולי כדי שתהיה לה איזו פראיירית להתעלל בה ואת לא תהיי הבנאדם הזה, כי היא תמיד תמצא מישהו כזה, את למה את? עם חברים כאלה, מי צריך אוייבים? שנה חדשה, התחלה חדשה, חברים חדשים וטובים יותר