סליחה על האיחור יומולדת שמח עדי!!!!

שרית7

New member
סליחה על האיחור יומולדת שמח עדי!!!!

ב1.11.04 מלאו לך 36? עד מאה ועשרים!! לידה קלה לאשתך. ועוד הרבה שנות יצירה פוריה של גלי מכל הלב שרית

R o b b i e D

New member
מזלללללל טובבבבבבבבבבבבב עדי

מצטרף לברכות של שרית. ומאחל בריאות ונחת.

שרית7

New member
בושה וחרפה על האיחור.

דווקא רשמתי ביומן היו לי ימים מטורפים בעבודה לא היה לי זמן להסתכל בלוח שנה אתמול בערב נזכרתי בפספוס.

מזל טוב עדייייי!!

עדי, הרבה מזל טוב לרגל יום הולדתך ה-....(עוד 4 שנים אתה בן 40, חשבת על זה? נכון מלחיץ? סתאם סתאם...)
(יש לי תסביך עם גיל 30 לא חשוב...
) בהצלחה בעבודה ובכל מה שאתה עושה. שיהיה נחת מהילדים ותגדלו אותם בבריאות ובאושר שתצליח להגשים את כל משאלותיך והכי חשוב- תמשיך להפרות את הפורום. בשמחות אפרת

עדי 345

New member
תודה רבה !!! רק להוסיף עדכון קטן...

באמת תודה רבה לכולם!!! עכשיו אני חוזר מבית חולים, נולדה לי בת חמודה (ואני אובייקטיבי...) לפני 6 שעות, אז בעצם מגיע לי מז"ט נוסף... הקטע המצחיק הוא שהתאריך המקורי של הלידה היה צריך להיות בדיוק על יום ההולדת שלי, והיא החליטה להשאר בבטן עוד יומיים (היא לא רצתה להסתבך איתי על ההתחלה...) היה בסדר, הייתי בלידה ולי היה קל יחסית...לאשתי קצת פחות.... שוב תודה על כל האיחולים!!!

שלמונזה

New member
קולללללללללללללללללללללו ../images/Emo168.gif

מזל טוב פעמיים!!!
ואי איזה כיף לך נולדה לך בת [חולה על תינוקות קטנות וחמודות] מזל טוב ענקי, שתראה הרבה נחת ממנה!
וחוץ מזה מזל טוב גם ליומולדת, באיחור קל אבל better late then ever

R o b b i e D

New member
עוד מזל טוב לעדי. רק בשורות טובות

אני כל כך שמח בשבילך והלוואי ויהיה לך רק נחת. איך זה לחגוג יום הולדת והולדת בת ביחד??????????? מקווה לראותך בקרוב.

עדי 345

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif|תודה

תודה שוב לכולם !!! ממש כיף לקבל כ"כ הרבה ברכות ואיחולים.

hilali1

New member
מזל טוב!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo95.gif ../images/Emo39.gif

מאחלת לך, וגם לקטנטנה, את כל האושר, השמחה, האהבה והצחוק שיש בעולם!! מזל טוב כפול, הילה

היי עדי? אני חושבת שאפרת-

זה אחלה שם לתינוקת החדשה. תתפלא כמה שמעתי את השם הזה ניתן לתינוקות לאחרונה. זה ואיריס גם. אבל איריס זה מזעזע. (אני עד היום טוענת שלאחיינית של חברה שלי קוראים אפרת על שמי), אני יודעת שאפרת הוא שם שניתן כסגולה לרפואה לחולות לא עלינו, ככה שזה שם ממש טוב. אז הוא לא מי יודע מה חדיש, אז מה? זה אחלה שם בעיניי. מומלץ בחום.
ואם לא- תמיד תוכלו לקרוא לה "אסתר". (מה עם אביגיל? או גלי?
כל זה רק כדי לומר שוב- מזל טוב ענקי, המון אושר ואני בטוחה שהיא תביא לכם המון מזל. לחיים! אפרת

עדי 345

New member
לאפרת

אז השם שנבחר הוא ------- ר ו מ י היו כמה שהיו בטוחים שהשם קשור לעיר הבירה של איטליה.... השם בא מהמילה רום (גובה) אפרת, תודה על כל ההצעות!!! ניקח בחשבון לילד/ה הבא...

שרית7

New member
רומי מזכיר לי רומי שניידר...

בכל אופן מאחלת לרומי הקטנה בריאות ומזל. ולך הרבה נחת ממנה אתה יודע... יש כאלה שאומרים שהם מגדלים את דור החיילים הבא שישרתו את המדינה ויש כאלה שמגדלים את דור המעריצים הבא...

../images/Emo49.gif

מזל טוב כפול ומכופל לך ולהולדת הבת רומי הרבה בריאות אושר ונחת . והרבה מוזיקה ישראלית מגיל 0 להשמיע את המלכה גלי עטרי. מכוכבית

willo1

New member
מצטרפת לברכות המזל''ט../images/Emo39.gif

ושוב- עדי, המווווון מזל טוב!!!

למעלה